Računalništvo, telefonija
11.03.2010 16:16
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bezmejna zabava s Fujitsu AMILO Pi 3560/3660

Fujitsu je predstavil nova prenosnika AMILO Pi 3560 in AMILO Pi 3660, ki uporabnikom, poleg popolne podpore pri delu, omogočata tudi celovito izkušnjo zabave, kjerkoli in kadarkoli si to zaželijo.
Amilo Pi 3560
Amilo Pi 3560

Popolna izkušnja zabave..

Naj si bo za delo, komuniciranje ali uživanje v najljubšem filmu, prenosnika AMILO Pi 3560/3660, z grafično kartico NVIDIA® GeForce® GT 240M in 1 GB DDR3 grafičnega pomnilnika, zagotavljata vrhunsko sliko in prikazovanje barv na širokozaslonskem ekranu (16:9). V gledanju filmov in fotografij lahko preko velikega TV zaslona uživajo tudi družinski člani in prijatelji, saj imata prenosnika na izbiro tudi pogon Blu-ray Disc™, ki se lahko, preko HDMI vmesnika, preprosto poveže z ostalimi domačimi napravami.

.. in podpore pri delu

Prenosnika AMILO Pi 3560/3660 nudita popolno podporo pri delu, saj z vgrajenim Bluetooth-om in pre-n WLAN-om zagotavljata neomejen dostop do interneta, sinhronizacijo uporabnikovega koledarja in mobilnika. External Serial Advanced Technology Attachment (eSATA) omogoča zelo hiter prenos podatkov, vgrajena kamera z 1.3 miljonov točk in vhod za digitalni mikrofon pa prenos video konferenc in internetno telefonijo (VoIP). Kakovostno izvedbo dopolnjujejo eleganten videz z visoko svetlečim in kakovostni vrhnjim slojem, tih način delovanja ter vodoodporna tipkovnica.

Varčnost

Oba modela AMILO Pi imata HD zaslon v razmerju 16:9 formata in sta opremljena z visoko kakovostno grafiko. Prenosnik AMILO 3660 ima HD zaslon v velikosti 46.7 cm (18.4 inčev), prenosnik AMILO Pi 3560 pa v velikosti 39,6 ali 40.6 cm (15.6 ali16-inčev) in je opremljen tudi s tehnologijo energijsko varčnega zaslona LED (energy-saving LED backlight display technology), ki zagotavlja visok kontrast, jasne sliko in povečano globino barve tudi na zunanji svetlobi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku