Telefonija
20.05.2006 11:29

Deli z drugimi:

Share

BenQ-Siemens Q-fi EF71

EF71 je eden prvih BenQ-Siemens mobilnikov iz nove linije, ki se osredotoča na glasbeno predvajanje. To so t. i. Q-fi produkti, ki ponujajo vrhunsko glasbeno zabavo s preprosim dostopom do glasbenih funkcij. Za vse ljubitelje glasbe tako ponujajo rešitev “vse v enem”. Q-fi EF71 je popoln glasbeni mobilnik izjemnega designa. Tanek preklopni mobilnik z vrhunskim ohišjem iz aluminija je oblikovno brezkompromisen. Posebne tipke za enostaven dostop do glasbenih funkcij so na subtilen način vkomponirane na zunanji del mobilnika, kar še potencira njegovo izjemno obliko. Zahvaljujoč sofisticiranemu dizajnu je Q-fi EF71 letos prejel tudi prestižno dizajnersko nagrado iF.

Glasbeni predvajalnik Q-fi EF71 podpira vse trenutno priljubljene glasbene formate, kot so MP3, AAC in WMA. Izmenljive kartice “Micro-SD” nudijo zelo veliko prostora za shranjevanje in tako zagotavljajo nemoten glasbeni užitek. Poseben 10-kanalni regulator zvoka uporabniku omogoča, da si glasbo priredi po svojem okusu. Inovativni 3D surround zvočniki uporabniku omogočajo, da priljubljeno glasbo delijo tudi s prijatelji.

Ko se mobilnik EF71 odpre, se prikaže ravna, ergonomično oblikovana tipkovnica, in velik, 2,2-palčni notranji zaslon, ki razpolaga z 262k barvami. Sekundarni, zunanji OLED zaslon bele barve, s srebrnim in črnim ohišjem še poveča eleganten izgled.

Vgrajena 2.0 megatočkovna kamera z 9-kratnim linearnim zoom-om in funkcijo video snemanja omogoča fotografiranje ali snemanje. Funkcija snemanja s hitrostjo 30 slik na sekundo zagotavlja tudi možnost ponovnega predvajanja. Posebna funkcija omogoča kakovostno fotografiranje tudi pri slabi svetlobi. Mobilnik Q-fi Ef71 lahko ob povezavi prek USB kabla na osebni računalnik postane tudi spletna kamera.

Mobilnik je še posebej primeren za mobilne aktivnosti, saj se ga da s pomočjo USB kabla na prenosnem računalniku ponovno napolniti.

BenQ Mobile z mobilnikom Q-fi EF71 nadaljuje strategijo ponudbe mobilnih telefonov, ki vsebujejo vrhunsko zaslonsko tehnologijo, avtentične materiale in nagrajeni dizajn. Q-fi je EF71 je drug model, po mobilniku BenQ-Siemens EF51, ki služi kot inovativna, glasbeno-mobilna naprava. BenQ-Siemens Q-fi EF71 bo dobavljiv s kartico “Micro-SD” in stereo naglavnim kompletom. V Evropi bo na voljo od septembra 2006 dalje. Za dodatno mobilno udobnost je poskrbljeno s široko paleto naglavnih kompletov – z ali brez Bluetooth tehnologije – ki bodo na voljo kot originalna dodatna oprema.


Prijavi napako v članku