Telefonija
14.12.2005 08:36

Deli z drugimi:

Share

BenQ Mobile serija A


AF51

Novi mobilni telefoni serije A podjetja BenQ Mobile, ki jih odlikuje lepo ohišje in drsna oblika, so zdaj končno na voljo tudi začetnim uporabnikom, ki jih sprva zanimajo le osnovne funkcije mobilnega telefona. Omenjeni telefoni izstopajo od ostalih mobilnikov istega cenovnega razreda zaradi svoje enostavne uporabe, bistvenih funkcij, kakovosti in dodelanega materiala – značilnosti torej, ki presegajo ugodno ceno. Telefoni so idealni za uporabnike, ki si želijo funkcionalnosti brez nepotrebnega kiča, saj novi telefoni združujejo vrhunsko kakovost, zanesljivost in priročnost s kompaktnimi oblikami in vsemi glasovnimi ter sporočilnimi funkcijami, ki jih potrebujemo pri vsakodnevni komunikaciji.

Mobilniki serije A vsebujejo tehnologijo, ki zmanjšuje kompleksnost uporabe. Vsi modeli vsebujejo jasno in ergonomično razporejene tipke na tipkovnici, ki prikazujejo osnovno rabo, razmiki med tipkami pa se udobno prilegajo prstom. Uporabniki se mobilnika zaradi nazorne navigacije, enostavne menijske funkcije ter barvnega uporabniškega vmesnika hitro navadijo. Bližnjice omogočajo hiter dostop do funkcij – s pritiskom na tipko s številko 3 lahko na primer nastavite budilko – hitro pa lahko dostopate tudi do značilne Siemensove štirismerne navigacijske tipke. Novi telefoni serije A s programsko nastavljivimi tipkami, 32-imi polifoničnimi melodijami zvonjenja in različnimi ozadji zadovoljijo potrebe vsakega uporabnika, saj si lahko telefon tudi personalizirajo.

Ergonomična zasnova za udobno uporabo in velik, visokoločljivostni barvni zaslon (najmanj 128*128 točk, 65.536 barv) odlikujejo nove telefone serije A. Telefoni imajo moderen, dovršen, sodoben in brezčasen dizajn, saj ga krasijo barve in kromirani detajli. WAP in GRPS dostop skupaj s funkcijami za multimedijska sporočila omogočajo, da telefon ni omejen samo na telefonske klice, ampak omogoča tudi pošiljanje in prejemanje slikovnih ter glasovnih sporočil. Telefoni serije A so primerni tudi za potovanja in aktivnosti v prostem času, saj vsebujejo planer, že nastavljen telefonski imenik s številkami za nujne klice, slovar izrazov za nujne primere v različnih jezikih in najmanj dve igrici. Z izborom možnih dodatkov, kot so slušalke, polnilec, podatkovni kabel in prostoročni komplet za uporabo v avtomobilu, lahko ti telefoni obogatijo življenjski stil vsakega posameznika.

Siemens AF51 je pameten, manjši telefon s tankim ohišjem (74*41*20 mm), ki ga odlikuje zanesljiva uporabnost in sodobni stil. Predstavlja najboljši model v svojem razredu, saj ima vgrajeno anteno, s katero lahko na enostaven način ostanete povezani s svojimi prijatelji in družino. Zunanji zaslon (96*64 točk) lahko uporabljate kot ogledalo, medtem ko je notranji zaslon zaščiten s steklom, ki je odporno na praske. Še več, oba zaslona vsebujeta 65.536 barv, kar telefon postavlja na prvo mesto v svojem razredu. Funkcija “Incite Service Light Indication LED” tudi v slabih svetlobnih pogojih opozarja uporabnika na zgrešene klice ali prispela sporočila. Povsem kompakten telefon je narejen iz izredno kakovostnega materiala satenasto kovinske barve z odtenki črne ali sive.

Mladi in modno osveščeni uporabniki mobilnikov bodo veseli modela Siemens AL21, saj je prvi telefon svojega razreda, ki vsebuje natančne drsne funkcije. Z modernim dizajnom bo ta majhen telefon kjerkoli pritegnil pozornost nase. Programsko nastavljive tipke omogočajo uporabnikom, da si telefon personalizirajo po svoji meri. Uporabnikom, ki z nizkim proračunom živijo polno družabno življenje, s telefonom AL21 ne bo potrebno sklepati kompomisov, saj vsebuje drsni mehanizem in ima vgrajene glasovne, sporočilne ter organizacijske funkcije. S stilsko zapeljivim, a vseeno športnim in mladostnim telefonom v rdeči (Red Temptation) in črni (Black Magic) barvi bodo uporabniki zagotovo postavljali trende med svojimi prijatelji in znanci.

Preprosta organizacija najbolje ponazarja bistvo telefona Siemens A31. V ploščato oblikovanem telefonu sta združena minimalizem in učinkovitost, saj vsebuje vso bistveno organizacijsko tehnologijo. Koledar z vgrajenim opomnikom in budilka olajšata življenje, saj vanje lahko zapišete tako imena, naslove kot tudi pomembne datume, dogodke ali sestanke. Ker telefon vsebuje tudi pretvornik merskih enot in kaže čas na različnih krajih sveta, lahko klasičen dnevnik in budilko enostavno pustite doma. Uporabniki si lahko telefon prilagodijo po svoje, saj je za MMS slike, animacije ali logotipe potreben en sam klik. Telefon A31 z metalno srebrno površino in kromiranimi poudarki antracitno ali rubinasto rdeče barve še bolj poudari svojo unikatno obliko in maksimizira udobje.


Prijavi napako v članku