Odklop od tehnologije
Avtomobilizem
Avtomoto
16.12.2022 12:03
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Balios S Lux je vrhunski otroški voziček za urban življenjski slog

Brezhibna nemška kakovost zagotavlja udobje med vožnjo po mestnih ulicah.

CYBEXOV nov voziček BALIOS S LUX je zasnovan za družine z urbanim življenjskim slogom, ki želijo imeti na voljo vso prilagodljivost in luksuzno udobje ne glede na to, kam se odpravijo, naj gre za obisk parka, nakupovanje ali kavo s prijatelji.

Nov voziček ponuja sistem za potovanja, napredno vzmetenje, primerno za mestni asfalt, ergonomsko naslonjalo za povsem položno ležanje in možnost nastavitve varnostnih pasov z enim potegom. Voziček se lahko uporablja od rojstva do približno četrtega leta starosti, na voljo pa je v široki paleti sodobnih barv.

Sistem za potovanja

BALIO S LUX omogoča uporabo raznih delov sistema za potovanja na istem okvirju vozička, zato je tokrat vsem mestnim staršem na voljo najboljša kombinacija, posebej prilagojena njihovim potrebam.

Okvir vozička se lahko uporablja s košaro za novorojenčke Cot S Lux ali mehko različico košare Cocoon S, sedežem za voziček in avtosedežem za dojenčke, ki mu pogosto pravijo »jajčka«. Poleg tega je voziček povsem združljiv z vsemi nagrajenimi avtosedeži CYBEX.

Prilagodljiv in luksuzno udoben sopotnik za vsak dan

BALIOS S LUX je opremljen z naprednim vzmetenjem, zasnovanim za mestne ulice. S tem vozičkom se lahko odpravite v mesto brez strahu, da bi neravnine ovirale dojenčka pri vožnji. Udobje zagotavlja tudi naslonjalo za hrbet, ki se lahko spusti vse do povsem ergonomskega ležečega položaja. Voziček ima tudi zelo inovativno možnost nastavitve varnostnih pasov z enim potegom, kar omogoča optimalen oprijem ob telo v nekaj sekundah.

Nova paleta barv

BALIOS S LUX je od zdaj na voljo v široki paleti sodobnih barv. Okvir v barvi taupe s temno rjavim ročajem iz umetnega usnja je na voljo s sedežem v barvi Sky Blue ali Seashell Beige, srebrn okvir s temno rjavim ročajem iz umetnega usnja je na voljo s sedežem v barvi Lava Grey ali Ocean Blue, črn okvir s črnim ročajem iz umetnega usnja pa je na voljo s sedežem v barvi Moon Black.

Za več informacij obiščite www.cybex-online.com.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več