Igre
06.09.2012 07:20
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bad Piggies: Poredni pujsi proti Jeznim ptičem

Se bodo Poredni pujsi priljubili zahtevnim igričarjem?
Se bodo Poredni pujsi priljubili zahtevnim igričarjem?

Računalniško igro Angry Birds (Jezni ptiči) pozna že skoraj vsaki sleherni igričar. Ta je namreč na voljo na pametnih mobilnih telefonih, tabličnih računalnikih, svetovnem spletu in družbenem omrežju Facebook. Igra je tako zanimiva kot »enostavna«. Tu je potrebno le izstreliti svojo jezno ptico na poredne pujse in zadeti zgradbe tako, da se zrušijo nanje.

Najnovejša igra Angry Birds Space, ki je na voljo že vse od začetka leta, pa je pred kratkim nepričakovano pričela močno izgubljati na priljubljenosti. Ta trenutno zaseda 47. mesto na ameriškem spletnem portalu iTunes App Store. Zaradi tega so se pri podjetju Rovio odločili, da zadevo obrnejo povsem na glavo. Ti so namreč na željo nekaterih uporabnikov napovedali prihod računalniške igre, kjer bodo pujsi nastopali v glavni vlogi in bodo napadali Jezne priče. Ti bodo sovražnike napadali brez popularne frače in na svojevrsten način.

Računalniška igra z zanimivim imenom Bad Piggies bo na voljo 27. septembra. To bo mogoče igrati na mobilnih napravah z operacijskim sistemom iOS (Apple iPad, iPhone e iPod Touch) in Android ter Applovih računalniških sistemih Mac. Nekoliko kasneje bo igra na voljo še za mobilne naprave Windows Phone in računalnike s sistemom Windows 8. Mnogi verjamejo, da bo ta le prva izmed mnogih iger na to tematiko. Uradna spletna stran nove igre je dosegljiva na naslovu http://goo.gl/LSmef.


Prijavi napako v članku