Slika, tv, avdio
29.05.2023 09:05

Deli z drugimi:

Share

Avdio izdelki blagovne znamke AOC, ki se ponašajo z vrhunskim stereo zvokom, povezljivostjo  in okoljsko trajnostjo

TP Vision, podjetje, ki se ukvarja z oblikovanjem, proizvodnjo, prodajo in trženjem televizorjev ter avdio izdelkov blagovne znamke Philips, je napovedalo, da bo v sodelovanju s sestrskim podjetjem skupine TPV, družbo AOC, predstavilo vrsto avdio izdelkov blagovne znamke AOC, namenjenih predvsem mlajšim.
Foto: AOC
Foto: AOC

Sprva se bodo s predstavitvijo treh novih prenosnih zvočnikov, od katerih vsak ponuja odlično akustično stereo reprodukcijo polnega obsega iz ene same kompaktne enote, osredotočili na hitro rastoče področje prenosnih avdio naprav. Da bi se približali mlajšemu občinstvu, se bodo osredotočili na temo glasbe in plesa “na poti”.

AOC je vodilno podjetje na področju tehnologije zaslonov in ena najuspešnejših blagovnih znamk proizvajalcev računalniških monitorjev na svetu. Zahvaljujoč priljubljenosti namenskih igričarskih zaslonov ”AGON by AOC”, ki so trenutno monitorji številka ena za igranje iger na svetu, uživajo velik prodajni ugled tudi pri ostalih igričarskih izdelkih.

Nova serija AOC bo sprva osredotočena na tri prenosne zvočnike, in sicer – kompaktni zvočnik AOC O1, večjo različico AOC O2 ter AOC O3, namenski zvočnik za zabave. Vsi omenjeni modeli imajo v svoji zasnovi vkomponirano vrhunsko znanje partnerskih ekip podjetja TP Vision, predvsem s področja oblikovanja, kakovosti zvoka, inženiringa izdelkov in proizvodnje. S skupnim sodelovanjem so ekipe zagotovile hiter razvojni proces izdelkov.

Ključni del izkušnje, ki jo zagotavljajo vsi trije zvočniki AOC, je odlična akustična zmogljivost – za to poskrbijo globoki basi z izjemno široko in pristno stereo reprodukcijo zvoka ter najnaprednejša povezljivost in souporaba – omogočeno je takojšnje preklapljanje med povezanimi napravami, s povezavo do kar 100 zvočnikov.

Tudi trajnostna zasnova je ključna značilnost vseh zvočnikov AOC. Vsi trije so izjemno robustni, z zagotovljeno dolgo življenjsko dobo, hkrati pa so izdelani iz zavidljivo visokega odstotka recikliranih materialov.

Ob predstavitvi prvih avdio izdelkov AOC bodo novi zvočniki igrali osrednjo vlogo v okviru globalnega partnerstva družbe AOC s tekmovanji “Red Bull Dance Your Style” in “Red Bull BC One” in bodo vidno izpostavljeni na vseh povezanih dogodkih po svetu. 

Glede na nakupovalne navade in želje ciljne skupine, ki jo nagovarjajo, bodo avdio izdelki AOC na voljo izključno prek digitalnih kanalov, vključno prek spletnega naslova AOC.com.

www.aocspeakers.com


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Brezžični zvočnik Bluetooth zvočniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TP VISION
Za več informacij so vam na voljo pri TP VISION
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TP VISION? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več