Računalništvo, telefonija
13.04.2015 13:50

Deli z drugimi:

Share

ASUSTOR nadgrajuje LooksGood s podporo konverziji medijskih formatov

ASUSTOR, eden od vodilnih proizvajalcev NAS naprav je pred kratkim oznanil nadgradnjo za Looks Good aplikacijo. Nadgradnja prinaša Media Converter funkcijo za NAS naprave iz serij 5 in 7. Nova funkcija omogoča uporabnikom, da nastavijo Smart Conversion mapo in uporabijo ekskluzivno Hyper-Transcoding tehnologijo in več drugih funkcionalnosti.
ASUSTOR nadgrajuje LooksGood s podporo konverziji medijskih formatov
ASUSTOR nadgrajuje LooksGood s podporo konverziji medijskih formatov

Media Converter: Uporablja konvertiranje datotek v ozadju in s tem odpravlja težave z nepodprtimi kodeki na mobilnih napravah ali s posnetki, ki se ne morejo gladko predvajati. Preko Media Converter aplikacije lahko uporabniki uživajo v gladkem, ne zatikajočem videou na prenosnih napravah.

Smart Conversion Folder: Uproabnik lahko nastavi map kot Smart Conversion Folder. Za vse datoteke, ki se shranijo v mapo, bo sistem samodejno analiziral sistemske zmogljivosti preden bo začel ali ustavil konvertitranje datotek. Dodatno Converting Task Scheduling omogoča sistemu, da konvertira le med specificiranimi obdobji za boljše dodeljevanje sistemske moči.

Hyper-Transcoding: Hyper-Transcoding je ekskluzivna tehnologija, ki jo je razvil ASUSTOR. Ta tehnologija uporablja funkcijo, vgrajeno v Intel procesorje, ki omogoča hitrejše in enostavnejše pretvarjanje video datotek. Z uporabo Hyper-Transcoding se konverzija video datoteke lahko skrajša vsaj za 10-krat.

O LooksGood: LooksGood je zmogljiv multimedjiski predvajalnik, ki ga je razvil ASUSTOR. Uporabnikom omogoča pretakanje (streamanje) njihove multimedijske zbirke na NAS napravi s priročnostjo spletnega brskalnika. LooksGood ponuja tri glavne funkcije: MediaExplorer, TV Recordings in Media Converter. Media Explorer ponuja način brskanja, ki omogoča uporabniku, da pregleduje vse slike in videe, shranjene na NAS napravi in jim ponuja možnost spletnega predvajanja teh datotek. TV Recordings funkcija omogoča uporabnikom uporabo podprtega USB digitalnega dongla za neposreden sprejem DVB-T/DTMB digitalnega TV signala za pretakanje in snemanje v visoki ločljivosti. LooksGood se lahko uporablja tudi v navezi z AiVideo mobilno aplikacijo, ki omogoča uporabniku, da vzamejo svojo digitalno TV in video kar na pot.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku