Računalništvo, telefonija
20.05.2010 15:30
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Arrow ECS Slovenija objavil sodelovanje s Trend Micro

Vodilni distributer za VMware in Trend Micro uskladila zahteve za zagotavljanje varnosti na področju virtualizacije
Arrow ECS Slovenija objavil sodelovanje s Trend Micro
Arrow ECS Slovenija objavil sodelovanje s Trend Micro

Arrow Enterprise Computing Solutions (ECS) je objavil partnerstvo s podjetjem Trend Micro za distribucijo izdelkov v Sloveniji. S to strateško potezo bodo pospešili uvajanje rešitev podjetja Trend Micro za virtualna okolja in računalništvo v oblaku, vključno z vodilno Trend Microvo rešitvijo Deep Security za napredno zaščito v dinamičnih podatkovnih centrih.

Podjetje Arrow ECS, ki je že distributer za Trend Microve rešitve v številnih evropskih državah, je specializirano za zagotavljanje rešitev in storitev za podjetja, ki so osredotočena na shranjevanje podatkov, varnost omrežja, programsko opremo za podjetja, virtualizacijo in dostopovno infrastrukturo. Kot vodilni distributer za VMware, je podjetje Arrow ECS s svojim znanjem in razumevanjem virtualnih okolij idealni zastopnik za podjetje Trend Micro in ponudbo integriranih rešitev, ki organizacijam omogočajo varno povečevanje poslovnih prednosti virtualizacije.

Adrian Marsh, izvršni direktor rastočih trgov pri Trend Micro, je dejal: »Naraščajoč interes za virtualna okolja in računalništvo v oblaku predstavlja priložnost za Trend Micro, da hitro razširi svoje poslovanje na področju strežnikov in zaščite aplikacij za dinamične podatkovne centre. Prepričani smo, da bo delo z distributerjem Arrow ECS, s katerim že sodelujemo v drugih evropskih državah, Trend Micru pomagalo pri uresničevanju zastavljenih ciljev glede rasti.« Dodal je še: »Trend Micro je popolnoma predan svojim distributerjem in ta najava zagotavlja dostop do novih kanalov in prodajalcev na področju virtualizacije.«

Trend Micro je vodilni svetovni ponudnik strežnikov, končnih točk, sistemov za sporočanje in rešitev za spletno varnost z 20-letnimi izkušnjami. Prek sodelovanja z VMware je podjetje ponudilo eno izmed najbolj celovitih namensko zgrajenih rešitev za platformo VMware. Njihove rešitve Deep Security so tesno povezane s strežniki VMware vSphere, ESX/ESXi in VMsafe APIs.

»Rešitve podjetja Trend Micro se dobro dopolnjujejo z VMware, z vključitvijo Trend Microvih rešitev v portfelj izdelkov pa se povečuje dodana vrednost naše ponudbe za prodajalce. S tem bomo lahko strankam ponudili boljšo podporo pri varovanju obstoječih ali prihodnjih virtualnih okolij,« je dejala Nina Klemenčič, prokuristka Arrow ECS v Sloveniji. »Veseli nas, da lahko Arrow ECS nadaljuje z nadgradnjo sodelovanja s podjetjem Trend Micro.«


Prijavi napako v članku