Telefoni
30.08.2013 15:51

Deli z drugimi:

Share

Apple z akcijo zamenjaj stari iPhone za novi iPhone 5S

Spletni viri nakazujejo, da bodo lastniki starejših pametnih mobilnih telefonov iPhone lahko napravo unovčili pri nakupu prihajajočega pametnega mobilnega telefona iPhone 5S. Ti naj bi bili deležni »zajetnega« finančnega popusta, ki naj bi se obračunal takoj pri nakupu novosti.
Podjetje Apple naj bi z recikliranjem starejših iPhonov pospešilo prodajo pregrešno dragih mobilnikov iPhone 5S.
Podjetje Apple naj bi z recikliranjem starejših iPhonov pospešilo prodajo pregrešno dragih mobilnikov iPhone 5S.

Več virov blizu podjetja Apple je potrdilo, da je računalniški gigant pričel z izobraževanjem zaposlenih z namenom, da jih seznani z novimi ponudbami, ki bodo kmalu na voljo njihovim strankam. Med novimi »storitvami« naj bi izstopala predvsem možnost »unovčitve« starega pametnega mobilnega telefona iPhone pri nakupu novega, in sicer v obliki »zajetnega« finančnega popusta. Ker naj bi se omenjena akcija pričela v drugi polovici septembra, bo po vsej verjetnosti omejena le na prihajajoči pametni mobilni telefon iPhone 5S.

Naj tu kot zanimivost še dodamo, da je prvi mož podjetja Apple Tim Cook pred kratkim v intervjuju z delničarji zatrdil, da zamisel odkupa starih mobilnikov podpira, saj je to odlična poteza predvsem za okolje. Podrobnosti o višini finančnega bonusa za odkup starejših mobilnikov iPhone kakopak še niso znane. Prav tako še ni znano, kateri modeli mobilnikov bodo vključeni v ponudbo in seznam držav, kjer bo ta možnost na voljo. Upajmo, da vsaj tokrat podjetje Apple ne bo pozabilo na nas.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku