Telefoni
01.04.2019 10:37

Deli z drugimi:

Share

Apple Powerbeats Pro: Revolucija brezžičnega poslušanja glasbe?

Brezžične ušesne slušalke Powerbeats Pro naj bi bile nekaj resnično posebnega.
Brezžične ušesne slušalke Powerbeats Pro naj bi bile nekaj resnično posebnega.

Podjetje Apple je uporabnike njihovih mobilnih naprav nedavno razočaral z novico, da ne bodo dočakali njihove revolucionarne polnilne postaje AirPower (https://bit.ly/2TGIksZ). Na srečo pa lahko ljubitelji glasbe, ki uporabljajo njegove mobilne naprave, še vedno računajo na vrhunske brezžične slušalke, ki bo poslušanje glasbe povzdignilo na povsem drugi nivo. Tu seveda govorimo o brezžičnih ušesnih slušalkah Powerbeats Pro, pri čemer bo tu šlo za povsem nastavljive slušalke, ki jih bomo lahko povsem prilagodili našim potrebam.

Brezžične ušesne slušalke Powerbeats Pro bodo kupcem na voljo s polnilno škatlico, ki bo omogočala polnjenje slušalk med potovanjem oziroma kot ne bodo v uporabi. V njih naj bi bilo vgrajeno napredno Applovo čipovlje H1, bi bo omogočalo hitrejše povezovanje z vsemi novejšimi Applovimi napravami. Poleg tega bo ta omogočal še zamenjavo pesmi ter upravljanje s klici in drugimi ukazi, in sicer s preprostim glasovnim ukazom “Hej Siri”.

Trenutno žal še ni podatka o tem, kdaj bodo brezžične ušesne slušalke Powerbeats Pro na voljo v prosti prodaji ni koliko bo zanje treba odšteti. Po vsej verjetnosti nanje ne bo treba veliko čakati, saj je podpora zanje že bila zagotovljena v okviru mobilnega operacijskega sistema iOS 12.2, ki so ga uporabniki novejših mobilnih naprav prejeli pred kratkim.


Prijavi napako v članku