Telefoni
18.04.2011 08:47

Deli z drugimi:

Share

Apple ponovno obudil zamisel o belem mobilniku iPhone 4

Beli iPhone 4 bo vendarle ugledal luč sveta!
Beli iPhone 4 bo vendarle ugledal luč sveta!

V začetku aprila je podjetje Apple na spletnem portalu Apple Store nepričakovano odstranilo vse objave, ki so se navezovale na beli iPhone 4. Vključno s simboličnimi fotografijami. Mnogi so to povezovali s tem, da se je podjetje iz Cupertina v zadnjem trenutku odločilo, da ne bo pričelo s prodajo mobilnika iPhone 4 White. Glavni razlog naj bi tičal v njegovem nasledniku, ki bo naprodaj že jeseni.

Ravno ko so se vsi ljubitelji pametnega mobilnega telefona iPhone 4 že sprijaznili s tem, da bele inačice ne bo, se je zopet oglasil Apple. Podjetje iz Cupertina je namreč na presenečenje mnogih uradno potrdilo prihod belega mobilniika iPhone 4. Ta naj bi na prodajne police trgovin zašel še pred poletjem. Mnogi se zato upravičeno sprašujejo, zakaj se je podjetje Apple tako rekoč čez noč premislilo glede novega izdelka.

Nekateri zlobni jeziki že namigujejo na to, da naj bi imelo podjetje iz Cupertna težave s pripravo mobilnika iPhone 5 in da ta po vsej verjetnosti ne bo nared do jeseni. Ta bo dejansko predstavljal evolucijo obstoječega modela, saj bo za prikazovanje slik uporabljal kar štiri palčni oziroma 10,2 centimetrski zaslon, medtem ko bo podatke preračunaval dvojedrni procesor A5. Hrbtni del naj bi bil v celoti iz aluminija. Več o prihajajočem mobilniku iPhone 5 naj bi bilo znanega šele proti koncu poletja.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku