Računalništvo, telefonija
27.02.2018 15:44

Deli z drugimi:

Share

Apple odpira klinike AC Wellness za svoje zaposlene

Apple odpira klinike AC Wellness za svoje zaposlene
Apple odpira klinike AC Wellness za svoje zaposlene

Če ste morda mislili, da ste videli že vse Applove poteze, vam sedaj predstavljamo najnovejšo Applovo idejo, ki sliši na ime “AC Wellness”. Gre za zdravstvene klinike/ambulante, ki bodo zaživele to pomlad, namenjene pa bodo nudenju zdravstvenih storitev za Applove zaposlene in njihove družine. Glede na informacije ljudi, ki poznajo Applove načrte, CNBC poroča o odprtjo mreže AC Wellness klinik za zaposlene v Kaliforniji.

Medtem, ko na podrobnosti glede Applove mreže zdravstvenih klinik, še čakamo, je pred kratkim zaživela pripadajoča spletna stran, ki kaže, da bodo klinike zaživele to pomlad. Prvo stran spletne strani lahko vidimo na sliki, kjer lahko vidimo napis: “AC Wellness is an independent medical practice dedicated to delivering compassionate, effective healthcare to the Apple employee population.” (“AC Wellness je neodvisna zdravstvena praksa namenjena učinkoviti zdravstveni negi Applovih zaposlenih”.


Glede na pisanje portala Indeed.com je AC Wellness Network, LLC. Applovo hčerinsko podjetje, ki je v bistvu neodvisna skupina z istim imenom. Naloga skupine je zdravstvena nega Applovih zaposlenih preko centrov Apple Wellness Centers v Santa Clara Valleyju. Odprlo se bo več dih jemajočih medicinskih centrov, vsaj eden pa bo lociran v Apple Park-u.


Po podatkih portala Apple Insider bo uraden sedež podjetja AC Wellness Network LCC v Applovem kompleksu Valley Green, ki je lociran praktično preko kampusa One Infinite Loop v Cupertinu. Kot lahko vidimo gre za še eno v vrsti Applovih visokopoteznih idej, ki bo zagotovo obogatila Applovo ponudbo. Tako kot je to zapisano na spletni strani bo tehnologija igrala zelo pomembno vlogo v visokokakovostni zdravstveni negi AC Wellness pacientov.


Prijavi napako v članku