Operacijski sistemi
03.07.2012 23:30
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Aplikacija za varnejši dopust

Vse uporabne prometne informacije na dosegu prsta!
Vse uporabne prometne informacije na dosegu prsta!

Če se ravno odpravljate na dopust, vam bo aplikacija Road safety podjetja Goodyear zagotovo prišla več kot v poštev. Tu namreč gre za mobilno programsko opremo, ki dopustnikom pomaga tako pri pripravah na potovanje kot na poti v tujini. Ta je namenjena tistim, ki uporabljajo pametne mobilne telefone Android ali Apple in bodo dopust preživljali v evropskih državah.

Mobilni program za uporabnike naprav Android je na voljo za prenos na spletnem naslovu http://goo.gl/kNRQ6, za Applove mobilne naprave pa na povezavi http://goo.gl/OfAz4. Brezplačna aplikacija Goodyear Road safety je po namestitvi takoj nared za uporabo. Tu ne potrebujemo nikakršnih dodatnih nastavitev. Za nameček Aplikacija Goodyear Road safety za delovanje ne potrebuje dostopa do svetovnega spleta. To dejansko pomeni, da program v tujini ne povzroča nikakršnih dodatnih stroškov.

Aplikacija Goodyear Road safety je resnično vsestransko uporabna. Ta namreč nudi zelo koristne nasvete za vožnjo v tujini, praktične nasvete za ukrepanje v nujnih primerih in seznam nujnih opravil pred dopustom (kako pripraviti avtomobil). Poleg tega ponuja še obsežne informacije o cestah, prometnih pravilih in predpisih, hitrostnih omejitvah ter drugih pomembnih prometnih informacijah, ki jih vozniki v tujih državah morajo poznati. Na voljo imamo celo telefonske številke za najnujnejše primere.

Če so nam določeni evropski jeziki tuji (z izjemno angleščine), nam aplikacija Goodyear Road safety ponuja prevode stavkov, ki jih potrebujemo v najnujnejših primerih. Prevodi so na voljo v štirih »vodilnih« evropskih jezikih, in sicer nemščini, francoščini, italijanščini in španščini. Ker vožnje z avtomobilom po navadi trajajo več ur in ker so z nami v avtomobilu lahko tudi otroci, je Goodyear za njih pripravil zelo zanimivo igro. Tu dejansko gre za igro o poznavanju cestnih oznak. Izjemno poučno, mar ne?

Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Prijavi napako v članku