Računalništvo, telefonija
25.05.2018 08:59
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

APC EasyUPS 1 Ph On-Line zagotavlja kritično zaščito pri oskrbi z energijo v nestabilnih pogojih oskrbe

APC EasyUPS 1 Ph On-Line zagotavlja kritično zaščito pri oskrbi z energijo v nestabilnih pogojih oskrbe
APC EasyUPS 1 Ph On-Line zagotavlja kritično zaščito pri oskrbi z energijo v nestabilnih pogojih oskrbe

Schneider Electric, vodilno podjetje na področju digitalne transformacije upravljanja z energijo in avtomatizacij je danes objavil novico o svojem izdelku APC EasyUPS 1 PhOn-Line iz lastne proizvodnje. Easy UPS line predstavlja novo kategorijo naprav za neprekinjeno napajanje z energijo, namenjeno osnovnim potrebam zaščite napajanja z električno energijo tudi v najbolj nestabilnih pogojih oskrbe z energijo. APC Easy UPS 1Ph Online je vsestranski, zelo kakovosten, stroškovno konkurenčen UPS, namenjen za reševanje problemov z visokim razponom napetosti in neenakomerni pogoji oskrbe z energijo, pri čemer zagotavlja kakovost, kateri zaupajo milijoni IT strokovnjakov iz vsega sveta.

Cena nizke zanesljivosti

V današnjem gospodarstvu, ki se digitalno oskrbuje z energijo, sta postala povezljivost in dostop do podatkov bistvenega pomena za poslovanje in za način življenja in dela. Čeprav je postal svet izjemno odvisen od digitalizacije, pa se številne regije še vedno borijo z oskrbo energije, ki je nezanesljiva in neenakomerna. Po globalni študiji Dell EMC je skoraj 90 % organizacij moralo v nekem trenutku prenehati z delom zaradi izpada električne energije. Motnje pri oskrbi z električno energijo ogrožajo sposobnost podjetja, da ohranja svoje poslovanje v funkciji.


Izdelek APC EasyUPS 1Ph On-Line zagotavlja zaščito kritične opreme in priključene obremenitve pred nepredvidljivimi motnjami v oskrbi z električno energijo, kot so izkrivljenja, prenapetost, izključitve in krajši izpadi električne energije in zagotavlja varnost, zanesljivost in gotovost. Glavne prednosti in lastnosti EasyUPS 1 Ph On-Line so:

  • Široko območje vhodne napetosti ščiti pred visokimi nihanji električne energije
  • S pomočjo online tehnologije za dvojno pretvorbo proizvaja čisto energijo
  • Hitro ponovno polnjenje (90 odstotna kapaciteta v štirih urah) za zaščito pred pogostimi izpadi elektrike
  • Intuitiven LCD/LED vmesnik zagotavlja UPS status za hitro diagnostiko
  • EcoMode zagotavlja večjo učinkovitost naprave


»Razširili smo svojo paleto UPS naprav, ki ponujajo zelo kakovostno in stroškovno konkurenčno alternativo za zaščito oskrbe z energijo v najbolj nestabilnih in najbolj nepredvidljivih pogojih oskrbe,” je dejal Pankaj Sharma, višji podpredsednik, Home & Business Networks, Schneider Electric. “EasyUPS 1Ph On-Line je konstruiran tako, da deluje kot ščit proti nepravilnostim pri oskrbi z elektriko, ki lahko negativno vpliva na infrastrukturo, ki je zelo pomembna za podjetje in dnevno poslovanje, kakor tudi, da bi v vsakem trenutku zagotovili dosledno in zanesljivo povezljivost.«


APC EasyUPS 1Ph On-Line je trenutno na voljo v Sloveniji. Če želite več informacij, se obrnite na lokalnega predstavnika APC ali pa na spletno stran www.schneider-electric.si.


Zagotavljanje zanesljivosti v povezanem svetu

zdelek APC, ki ga proizvaja Schneider Electric, je vodilna blagovna znamka v svetu za integrirano fizično infrastrukturo in software. S široko paleto izdelkov, ki zagotavljajo zanesljivo oskrbo z električno energijo in dostopnost rešitev za IT in komunikacijske tehnologije, APC zagotavlja zanesljivost v povezanem svetu. Z največjo skupnostjo partnerjev, ki izdelujejo rešitve, prilagojene potrebam gospodinjstev in distribuirane IT, APC posameznikom in podjetjem omogoča predvidevanje nepričakovanega, hkrati pa ščiti kritične informacije in podatke.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku