Poslovne rešitve
06.05.2022 09:34

Deli z drugimi:

Share

AOC predstavlja napreden večopravilni monitor: 34-palčni ultraširoki CU34P2C s 65 W USB-C

Zaslonski specialist AOC predstavlja 34-palčni (86,4 cm) monitor AOC CU34P2C, najnovejši dodatek k svoji vrhunski poslovno usmerjeni seriji P2.

Ta ukrivljeni (1500R) ultra široki monitor z razmerjem stranic 21:9 se ponaša z bogatimi in živopisnimi barvami ter zelo visoko ločljivostjo UWQHD (3440 x 1440 slikovnih pik). Z vgrajeno USB-C povezljivostjo lahko CU34P2C polni in napaja prenosne računalnike do 65 W, hkrati pa doda zaslonu prenosnika dodaten zaslonski prostor. Še več, 4-vratno USB zvezdišče monitorja omogoča dostop do naprav (kot so tipkovnica, miška, itd.), ki so vse povezane z enim kablom USB-C.

Razširite obzorja

Popolnoma primeren za samostojen monitor in zamenjavo okornih postavitev z več monitorji, širok horizontalni prostor modela CU34P2C (razmerje stranic 21:9 in 3440×1440 slikovnih pik) ustreza potrebam glasbenih producentov, urejevalcev video posnetkov, streamerjev in ostalih, kar jim omogoča prileganje celotne časovnice njihovega dela na enem samem zaslonu. Ultra-široki zaslon lahko uporabite tudi tako, da zaskočite dve aplikacijski okni na dveh straneh, kar učinkovito reproducira več-zaslonsko postavitev v enem samem brezhibnem okvirju. Z dodatnim bonusom USB-C povezljivosti lahko CU34P2C resnično razširi obzorje ustvarjalcev in premosti vrzel med mobilnim in namiznim računalništvom. Z enim kablom USB-C lahko urednik videoposnetkov ali glasbeni producent preprosto poveže svoj prenosnik in ga začne polniti ali napajati, pri čemer uporablja CU34P2C kot glavni zaslon, hkrati pa, zahvaljujoč 4-vratnemu zvezdišču USB na monitorju, dostopa do drugih naprav, ki jih poganja USB, kot so zunanji disk, spletna kamera ali zvočna naprava.

Odličen vsestranski monitor

CU34P2C se ponaša z VA panelom, ki upodablja živahne slike s statičnim kontrastnim razmerjem 3000:1 za globoke črne podrobnosti in bogate, nasičene barve s širokim območjem razpona (120 % sRGB, 89 % AdobeRGB). Z največjo svetlostjo 300 nit lahko CU34P2C prenese močno ambientalno osvetlitev in posredno sončno svetlobo, medtem ko njegovi široki koti gledanja (178°/178°) izboljšajo udobje gledanja za vse, ki hkrati gledajo v zaslon.

Zahvaljujoč frekvenci osveževanja 100 Hz, tehnologiji prilagodljive sinhronizacije (Adaptive-Sync) in odzivnim časom 1 ms MPRT / 4 ms GtG, je CU34P2C kompetenten gaming monitor, z bogatim kontrastom (3000:1) in razmerjem 21:9 pa tudi odličen spremljevalec ljubiteljev kinematografije, ki bodo lahko uživali tudi potem, ko je njihovo delo opravljeno. CU34P2C dopolnjuje avdio-vizualno izkušnjo z dvema 3W zvočnikoma in priključkom za slušalke.

Zasnovan tako, da ustreza sodobnim pisarnam in domovom, stojalo monitorja CU34P2C z zaključkom iz brušenega aluminija lepo dopolnjuje njegovo elegantno 3-stransko zasnovo brez robov. Monitor ima popolnoma ergonomsko stojalo z velikodušno nastavitvijo višine 150 mm ter širok razpon kotov zasuka in nagiba. Poleg tega je stojalo mogoče opremiti z AOC-jevim nosilcem VESA-P2, s čimer lahko neposredno na samo stojalo monitorja namestite miniPC, kot je npr. Intel NUC, kar ustvari edinstven in zamenljiv vse-v-enem sistem. Z notranjim napajalnikom in sistemom za upravljanje kablov, vgrajenim v stojalo, CU34P2C uporabnikom pomaga ustvariti eleganten delovni prostor brez nereda.

CU34P2C je certificiran s TCO 8.0, EnergyStar 8 in ECMA Eco Declaration, kar odraža AOC-jevo predanost trajnostnemu razvoju. Njegov zaslon s tehnologija brez migetanja (Flicker-Free) zagotavlja udobno uporabo z uporabo enosmernega toka (DC) namesto pulzno širinske modulacije (PWM) med prilaganjanjem stopnje svetlosti, medtem ko način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue mode) zmanjša obremenitev oči. AOC CU34P2C bo na voljo od maja 2022 po priporočeni prodajni ceni 619 €.

Več na www.pchand.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
AOC monitorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več