Telefoni
20.09.2010 07:56

Deli z drugimi:

Share

Android za nerodne

Mobilnik Motorola DEFY bomo le stežka uničili!
Mobilnik Motorola DEFY bomo le stežka uničili!

Prisegate na mobilni operacijski sistem Android? Sodite med bolj nerodne ali delate na terenu in se vam je že večkrat pripetilo, da vam je mobilnik ušel iz rok in padel na tla? Če je temu tako, vam je pisan na kožo novi izdelek podjetja Motorola. Mobilnik DEFY je namreč odporen na udarce, tresljaje, padce, nizke temperature, prah in vodo. Celo na dotik občutljiv zaslon s 3,7-palčno oziroma 9,4-centimetrsko diagonalo je odporen na praske in udarce.

Pametni mobilni telefon Motorola DEFY je opremljen z mobilnim operacijskim sistemom Android in razpolaga s spletnim brskalnikom s podporo priljubljeni tehnologiji Adobe Flash lite. Za zajem kakovostnih nepozabnih trenutkov sta na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti pet milijonov točk in bliskavica LED. Podatke in večpredstavnostne vsebine lahko shranjujemo na vgrajeni pomnilnik kapacitete 512 megabajtov oziroma pomnilniško kartico microSD (do 32 gigabajtov).

Povezovanje je zagotovljeno s povezavami Wi-Fi, HSDPA in GSM/EDGE. Pametni mobilni telefon Motorola DEFY je kot nalašč za potovanje po neznanih krajih (A-GPS). Za hitro in zanesljivo povezovanje s socialnimi omrežji je poskrbljeno z vmesnikom MotoBLUR. Tako bomo lahko celo na poti spremljali ažurne novice Računalniških novic.

Na vse odporen pametni mobilni telefon Motorola DEFY naj bi na evropski trg prispel proti koncu leta. O njegovi maloprodajni ceni in dobavljivosti je seveda še prezgodaj govoriti.

Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Prijavi napako v članku