Telefoni
18.08.2009 13:51
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Android mobilnik z zaslonom na dotik

Samsung I7500
Samsung I7500

Podjetje Samsung Electronics je z modelom I7500 predstavilo svoj prvi Android mobilnik na slovenskem tržišču. Pametni mobilnik z velikim 3,2 palčnim AMOLED zaslonom občutljivim na dotik omogoča hiter prenos podatkov, dostop do številnih Google storitev in veliko svobode pri individualnih nastavitvah. Samsungov I7500 bo za 549,00 EUR na voljo od konca avgusta.

Tehnologiji povezljivosti HSDPA in Wi-Fi z osupljivo hitrostjo omogočata dostop do pravega internetnega brskalnika in številnih Google storitev, kot so Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Google Calendar in Google Talk. Integrirani GPS sprejemnik dopušča udobno uporabo funkcij Google Maps, kot so My Location, Google Latitude, Street View, Local Search in Route Description, kar med potjo. Ob tem je v spletni trgovini Android na voljo na stotine aplikacij. Aplikacija Wikitude – mobilni vodič -tako na primer poišče informacije o znamenitostih na ustrezni strani Wikipedie in nato želene podatke prikaže na mobilniku.

Model I7500 premore najnovejše večpredstavnostne funkcije. Kamera s 5 milijoni slikovnih točk, samodejnim ostrenjem in žarnico Power LED zagotavlja fotografije z visoko ločljivostjo. Glasbeni predvajalnik predvaja vse standardne formate, kot so MP3, AAC, e-AAC+, WMA in RealAudio. Video posnetke je mogoče snemati in prikazovati v formatih MPEG4, WMV in H.263 oziroma H.264. Preko vmesnikov bluetooth 2.0 in USB 2.0 pa lahko uporabnik priključi brezžične slušalke ali prenaša podatke. Na 8 GB velikem notranjem pomnilniku, ki ga je moč še dodatno razširiti s 32 GB MicroSD kartico na 40 GB, je prostora za številne fotografije, video posnetke in MP3 datoteke. Zmogljiva baterija kapacitete 1500 mAh pa zagotavlja dolgo in nemoteno delovanje.

Samsung I7500 bo za 549,00 EUR na voljo tako pri prodajalcih mobilnih telefonov kot tudi pri operaterjih Mobitel in Simobil od konca avgusta. Za ceno pri operaterjih mobilne telefonije obiščite njihove spletne strani.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku