Računalništvo, telefonija
20.09.2010 10:33

Deli z drugimi:

Share

Amis bo osnovni šoli opremil računalniško učilnico

Ustvarjalna akcija »Zabavaj se« se seli v osnovne šole.

Podjetje Amis letos praznuje 15. obletnico poslovanja, ki jo obeležuje na neobičajen način, saj z ustvarjalno akcijo »Zabavaj se« že od začetka poletja k ustvarjanju vabijo slovenske otroke, zdaj pa bodo k sodelovanju povabili še osnovnošolce. Eni od sodelujočih slovenskih osnovnih šol bodo tudi popolnoma opremili računalniško učilnico.
Amis bo osnovni šoli opremil računalniško učilnico
Amis bo osnovni šoli opremil računalniško učilnico

V zameno za dolgoletno uspešno poslovanje in že skoraj 100 tisoč naročnikov interneta, IP telefonije in IP televizije, so se v podjetju Amis odločili, da letos namesto praznovanja pripravijo veliko dobrodelno akcijo, v kateri lahko vsak otrok v zameno za narisano risbico na temo interneta prejme brezplačen zvezek z motivom in podpisom zmagovalca Dejana Zavca. Tako bodo z zvezki obdarili 5000 otrok, ali več kot 220 šolskih razredov otrok, ki lahko rišejo doma ali v posebni ustvarjalni otroški delavnici na ljubljanskem Otroškem bazarju.

Jeseni pa se akcija seli tudi v slovenske osnovne šole, kjer bodo otroci prav tako lahko risali in razmišljali na temo interneta. V podjetju Amis pa bodo v veliki dobrodelni akciji eni od sodelujočih slovenskih osnovnih šol opremili računalniško učilnico. V akciji jih podpira tudi Ministrstvo za šolstvo Republike Slovenije.

Samo na letošnjem festivalu Lent so v ustvarjalni delavnici otroci narisali več kot 600 risbic. Vse risbice so razstavljene na posebni spletni strani www.zabavajse.si , kjer so zbrane vse informacije o ustvarjalni akciji, konec leta pa bodo razstavljene tudi na razstavi ob 15. obletnici podjetja Amis.

Ustvarjalna akcija traja do 7. novembra 2010.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku