Strojna oprema
03.05.2005 09:23

Deli z drugimi:

Share

Allied Telesyn z gigabitnim ethernetom vstopa v prihodnost

Allied Telesyn, ponudnik celovitih rešitev za ethernet in IP, je najavil dostopnost novih upravljivih stikal, ki nudijo izboljšano prilagodljivost in odzivnost omrežja. Stikala L2 in L3 nudijo zanesljivo in cenovno ugodno gigabitno povezljivost, med katerimi so upravljiva stikala Layer 2+ AT-9400 in serija stikal Layer 3 AT-9700 za združevanje v skladih.

Stikala AT-9400, ki jih lahko uporablja vsako hitro rastoče podjetje s potrebo po varni rešitvi za lokalno omrežje, so še posebej primerna za najete pisarne, vladne prostore, finančne in izobraževalne ustanove, povsod tam, kjer so številna nezaščitena območja, kot so sejne sobe ali čakalnice. Stikalo AT-9400 ima vgrajen visokozmogljiv nabor čipov, sposoben preverjati podatkovne pakete na ravneh L2-L4. Podpira ga Allied Telesynova napredna varnostna infrastruktura, ki vključuje nadzorne sezname dostopov, zaščito pred zavrnitvijo storitve (DoS), IEEE 802.1x in zaščito posameznih vrat.

Serija AT-9700, ki je trenutno na voljo v različicah s 24 ali 48 vrati, izpolnjuje napredne večpredstavne zahteve sodobnih stikal in omogoča popoln nadzor prometa ter visoko zmogljivost omrežja. V serijo AT-9700 je vključen bogat nabor lastnosti, ki skrbijo za celovito podporo večpredstavnim aplikacijam na tretji ravni. Vsa stikala še dodatno podpirajo statično usmerjanje L3 IP in usmerjevalne protokole RIP, RIPv2, IGMv2 ter OSPFv2.

“V podjetjih je način uporabe omrežij v zadnjih letih občutno napredoval s povečano rabo za omrežje obremenjujočih večpredstavnih in video aplikacij,” je pojasnil James White, direktor prodaje pri Allied Telesynu International. “Naša upravljiva stikala Gigabit Ethernet so zasnovana kot cenovno ugodna rešitev za današnji trg, z možnostjo širitve glede na povečane potrebe omrežja brez dodatnih stroškov.


Prijavi napako v članku