Telefoni
05.02.2012 17:11
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ali prihaja tudi Galaxy S II Plus?

Galaxy S II Plus naj bi bil izredno tanek.
Galaxy S II Plus naj bi bil izredno tanek.

Ker se je na aplikaciji An3DBenchXL, ki meri hitrost Androidnih naprav, pojavilo ime Galaxy S II Plus in ker se je na spletu pojavila tudi slika tega mobilnika, mnogi pričakujejo, da bo Samsung v kratkem predstavil to nekoliko bolj dodelano verzijo mobilnika Galaxy S II. To bi se lahko zgodilo že na letošnjem sejmu Mobile World Congress 2012, ki bo potekal med 27. februarjem ter 1. marcem v španski Barceloni.

Govori se, da naj bi imel Galaxy S II Plus vgrajen 1,5-gigaherčni dvojedrni procesor, ki bi poganjal operacijski sistem Android 2.3 (Gingerbread) in ne Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), kot je prikazano na sliki. Po sliki sodeč (seveda, če ta ne zavaja) pa naj bi bil mobilnik tudi izredno tanek.

Dokler Samsung o tem mobilniku ne pove nič uradnega je seveda vprašljivo, ali sploh obstaja. Samsung bi z njegovo predstavitvijo na prihajajočem sejmu Mobile World Congres 2012 vsaj deloma zadovoljil vse ljubitelje mobilnikov serije Galaxy. Ti so namreč pričakovali, da bodo lahko na letošnji izvedbi sejma ugledali Galaxy S III, a se to ne bo zgodilo.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku