Računalništvo, telefonija
06.05.2016 12:55
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Akcija pametnih telefonov Oukitel

Akcija pametnih telefonov Oukitel
Akcija pametnih telefonov Oukitel

Ta vikend si lahko privoščite odlične izdelke podjetja Oukitel po še posebej ugodnih cenah. V spletni trgovini Gearbest so se tudi tokrat zelo potrudili. Oglejmo si nekaj izbranih izdelkov iz ponudbe.

Oukitel K6000 Pro – Odličen telefon v razmerju cena/zmogljivost

Pri preračunani ceni 125 € vam ta telefon nudi zelo veliko. Najnovejši Android 6.0, procesor z osmimi jedri in 3GB delovnega pomnilnika zagotavlja gladko delovanje. Komplet zaokrožuje 5,5-inčni ekran, 32 GB spomina in 13 MP kamero. Naj omenimo še zelo močno 6000 mAh baterijo, ki zagotavlja dolgo avtonomijo uporabe. Zelo impresivno za ta cenovni razred. Količine so omejene. Bodite pozorni na »Flash sale« ceno!

Ouktiel C2 – »Budget« telefon za nezahtevne uporabnike

V kolikor vam vaš otrok kravžlja živce z željo po pametnem telefonu je tole prava rešitev. Pri ceni dobrih 42 € vam prav gotovo ne bo osušil denarnice. 4-jedrni procesor z 1GB pomnilnika zadostuje za vse osnovne funkcije. Za operacijski sistem skrbi Android 5.1, ki sicer ni več najnovejši je pa prav gotovo preizkušen. Podpira dve SIM kartice.

Oukitel K4000 4G – Zelo solidna rešitev pod 100 €

Kot smo že omenili, spada ta telefon v rang pod 100 €. V »Flash sale« ceni ga boste dobili za dobrih 92€. Ta naprava je neka vmesna stopnja med prvim in drugim telefonom. Tako cenovno kot tudi glede na to kaj ponuja. Štiri jedrni procesor v kombinaciji z 2Gb delovnega pomnilnika je dovolj za normalno delovanje vseh najbolje uporabljenih funkcij. Za izvajanje zahtevnejših aplikacij sicer ni primeren, vendar tega od njega tudi ne pričakujemo. Za slike nudi kamero z 8 MP, kar je dovolj. Telefon je oblikovno lep polega tega pa ponuja še veliko 4000 mAh baterijo. Prav gotovo zelo zanimiv produkt.

Oglejmo si še nekaj »gadgetov« iz družine Oukitel

– Za vroče dni zanimiva igračka – prenosni micro pin ventilatorček

– Ste na morju? Potrebujete svoj telefon vedno ob sebi? Potem potrebujete tole torbico.

– Lesena polnilna postaja – Zelo privlačno tudi kot okrasni element na pisalni mizi.

Torej kot lahko vidite, je ponudbe dovolj. Preglejte in se odločite za svoj nov nakup v spletni trgovini Gearbest.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku