Računalništvo, telefonija
14.09.2018 17:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Akcija ILIFE robotskih sesalnikov

Samo na Mimovrste.com! Samo še 2 dneva! Akcija -10% na vse robotske sesalnike ILIFE. Pohiti in si zagotovi svojega.
Akcija ILIFE robotskih sesalnikov
Akcija ILIFE robotskih sesalnikov

Prvi v seriji je robotski sesalnik ILIFE A8 bo hitro in brez napora očistil tla vašega doma. Vgrajeno ima kamero, ki skenira celoten prostor v razponu 360°, kar mu omogoča pametno panoramsko navigacijo in planiranje poti sesanja. Če robotski sesalnik med delom ostane brez baterije, si zapomni prostor, ki ga je že posesal in po napolnitvi baterije nadaljuje na mestu, kjer je končal. Ima motor druge generacije CyclonePower, ki poskrbi za vrhunske rezultate delovanja. Izdelan je iz kakovostnih materialov za dolgo obstojnost, zgornji del iz kaljenega stekla pa poskrbi za privlačen videz.

Robotski sesalnik ILIFE V8S je hibrid, ki hitro, enostavno in brez napora posesa ali pomije tla namesto vas. V nekaj preprostih korakih ga spremenite iz sesalnika v pomivalec tal. Idealen je za vse, ki imate v svojih domovih hišne ljubljenčke, saj ima na dnu posebno sesalno odprtino, ki preprečuje, da bi se dlake ujele na krtačo, poleg tega pa je na voljo način MAX, ki dodatno poveča sesalno moč. Odlikujejo ga velika kolesa, s katerimi premaguje ovire, poleg tega pa ima tudi velik košek za prah, katerega prostornina je kar 0,75 l.

Robotski sesalnik ILIFE V55 ponuja 4 čistilne programe, enostavno pa ga spremenite tudi v čistilec tal za mokro ali suho brisanje. Opremljen je s senzorjem za zaznavanje višine in navideznim zidom za lažjo organizacijo čiščenja. Zlahka očisti tudi prostore pod pohištvom. Za vrhunske rezultate čiščenja skrbi tehnologija i-Dropping.

Robotski sesalnik ILIFE V50 je hibrid, ki hitro, enostavno in brez napora posesa ali pobriše tla namesto vas. Idealen je za vse, ki imate v svojih domovih hišne ljubljenčke, saj ima na dnu posebno sesalno odprtino, ki preprečuje, da bi se dlake ujele na krtačo. Ponuja 3 čistilne programe: samodejno, točkovno in robovi. Če želite ILIFE V50 spremeniti v čistilec, le-ta omogoča suho brisanje tal.

Robotski sesalnik ILIFE A4S, katerega glavni odliki sta velik košek za smeti, ki meri 0.45L ter odlična baterija, ki omogoča sesanje do 120 minut pri čem lahko doseže do 200 kvadratnih metrov veliko površino.

Odličen med robotskimi sesalniki ILIFE je model A6, ki je opremljen z najnovejšim sistemom druge generacije CyclonePower, ki dosega vrhunske rezultate čiščenja. Robotski sesalnik ILIFE A6 dosega sesalno moč kar do 1000Pa. Tako da bo brez problema opravil tudi s preprogami in tepihi. V kompletu je vključen tudi virtualni zid, ki bo še dodatno olajšal čiščenje vašega stanovanja.

Vsi sesalci so opremljeni v vrhunskimi Li-Ionskimi baterijami, daljinskimi upravljalniki in HEPA filtri, s katerimi boste dosegli vrhunske rezultate čiščenja.

SAMO NA MIMOVRSTE.COM!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku