Računalništvo, telefonija
21.08.2014 12:52

Deli z drugimi:

Share

Akcija: Antivirus paket ESET

Akcija: Antivirus paket ESET
Akcija: Antivirus paket ESET

Doma uporabljate osebni računalnik, v službi prenosnik, na poti pa preverjate elektronsko pošto in preletite novice dneva na pametnem telefonu in tablici? Bi radi imeli kvalitetno spletno zaščito za vse naprave na enem mestu? ESET vam ponuja nov paket ESET Multi-Device Security Pack, narejen na tehnologiji legendarnega protivirusnega programa NOD32, sedaj z dodatnimi varnostnimi funkcijami in zaščito za mobilne naprave.

Vsaka nezaščitena naprava povezana v svetovni splet je lahko potencialno nevarna za okužbo z zlonamerno kodo, kot so virusi, trojanski konji ali črvi. Danes spletni napadalci ne želijo samo okužiti računalnike, ampak se želijo dokopati do osebnih podatkov, gesel za spletne storitve , finančne in druge uporabne podatke. Zato je pomembno imeti dobro spletno zaščito za vse naprave.

ESET Multi-Device Security Pack nudi ravno to, vrhunsko proaktivno spletno zaščito za računalnike in mobilne naprave v enem. ESET Multi-Device Security Pack je na voljo v dveh izvedbah. Prva je 3+3, kar pomeni da paket nudi licenčno zaščito za 3 računalnike ter 3 pametne telefone ali tablice. Drugi paket pa vsebuje 5 licenc za zaščito poljubnih 5 naprav, tako računalnikov, tablic ali pametnih mobilnih telefonov.

Posebna ponudba od 15.8. – 15.10.2014!


Za vse ki želite poskrbeti za varnost svojih naprav je na voljo posebna ponudba do 15. oktobra letos, ko sta paketa ESET Multi-Device Security Pack na voljo po znižanih cenah:

– ESET Multi-Device Security Pack 3+3 redna cena 59,99€; akcija: 49,99€

– ESET Multi-Device Security Pack 5 redna cena 84,79€; akcija: 69,99€

V paketu so vsi produkti za domačo uporabo, vključno z ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus in ESET Mobile Security. Programe lahko tudi brezplačno preizkusite na spletni strani www.eset.si in se šele na podlagi izkušnje odločite za nakup.

Enostavno upravljanje, hiter in učinkovit protivirusni program in zaščita za mobilne naprave, so le glavne prednosti uporabe ESET Multi-Device Security Pack. Ob uporabi jih boste spoznali še veliko več. Uživajte na spletu pri delu ali zabavi z ESET zaščito.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku