Aplikacije in dodatni programi
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
11.04.2022 10:52
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

AIRe Link nagrajen z ‘BLI PICK AWARD’

Konica Minolta je prejela nagrado Buyers Lab (BLI) 2022 Pick Awards v kategoriji Document Imaging Software za orodje za oddaljeno vizualno podporo AIRe Link. S to nagrado podjetje Keypoint Intelligence, vodilni globalni neodvisni ponudnik storitev testiranja in analitičnih ocen, prepoznava najbolj impresivne rešitve, ocenjene v preteklem 12-mesečnem testnem ciklu.

AIRe Link: Izjemno orodje za podporo na daljavo

AIRe Link podjetja Konica Minolta je prejelo nagrado za izjemno orodje za podporo na daljavo. Keypoint Intelligence navaja: “Z orodjem Konica Minolta AIRe Link se lahko tehniki srečujejo s strankami v virtualnem delovnem prostoru, kjer lahko na daljavo odpravljajo težave. Stranke lahko s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom “pokažejo” svoje okolje, tehnik pa lahko s kazalnikom usmeri pozornost stranke na določene komponente. Rešitev servisnim tehnikom omogoča, da rešijo več težav strank na daljavo in zagotavlja, da so pripravljeni na odpravo težav, ki zahtevajo tudi obisk na lokaciji.”

"Konica Minolta AIRe Link povečuje učinkovitost vsakega usposobljenega zaposlenega ter omogoča širjenje znanja po celotni organizaciji, vse to pa ohranja dobičkonosnost delovnega procesa. To je še vedno mlado orodje, vendar je Konica Minolta pokazala dosledno podporo, popravke in dopolnitve AIRe Link od njegovega začetka lani - že zdaj je to impresivna rešitev, za katero pričakujemo, da bo samo še boljša."
 
Colin McMahon, Pomočnik direktorja za pametna delovna mesta in digitalno preobrazbo, Keypoint Intelligence

Konica Minolta uporablja AIRe Link znotraj podjetja za reševanje težav z aparati za tiskanje in tisk. Ponuja pa ga tudi strankam, za uporabo v drugih panogah, za njihove naprave ali stroje.

"Izjemno smo veseli tega pomembnega priznanja. Potrjuje, da smo z AIRe Linkom na pravi poti. Ta storitev na daljavo je zdaj na voljo v vseh evropskih državah in v zadnjih dvanajstih mesecih smo zabeležili že več kot 14.000 servisnih sej na daljavo od približno 2.600 uporabnikov v Evropi. Upamo, da bodo naše stranke še naprej tako pozitivno sprejemale storitev AIRe Link. Prijeten stranski učinek je okoljski vidik. Zaradi AIRe Link smo prihranili več kot 853.000 kilometrov potovanj do strank, kar pomeni, da smo prihranili za približno 104 tone emisij CO2."
 
Matic Zaletel, vodja servisa, Konica Minolta Slovenija

Več o AIRe Link si lahko preberete v eni od prejšnjih objav.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več