Aplikacije in dodatni programi
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
11.04.2022 10:52
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

AIRe Link nagrajen z ‘BLI PICK AWARD’

Konica Minolta je prejela nagrado Buyers Lab (BLI) 2022 Pick Awards v kategoriji Document Imaging Software za orodje za oddaljeno vizualno podporo AIRe Link. S to nagrado podjetje Keypoint Intelligence, vodilni globalni neodvisni ponudnik storitev testiranja in analitičnih ocen, prepoznava najbolj impresivne rešitve, ocenjene v preteklem 12-mesečnem testnem ciklu.

AIRe Link: Izjemno orodje za podporo na daljavo

AIRe Link podjetja Konica Minolta je prejelo nagrado za izjemno orodje za podporo na daljavo. Keypoint Intelligence navaja: “Z orodjem Konica Minolta AIRe Link se lahko tehniki srečujejo s strankami v virtualnem delovnem prostoru, kjer lahko na daljavo odpravljajo težave. Stranke lahko s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom “pokažejo” svoje okolje, tehnik pa lahko s kazalnikom usmeri pozornost stranke na določene komponente. Rešitev servisnim tehnikom omogoča, da rešijo več težav strank na daljavo in zagotavlja, da so pripravljeni na odpravo težav, ki zahtevajo tudi obisk na lokaciji.”

"Konica Minolta AIRe Link povečuje učinkovitost vsakega usposobljenega zaposlenega ter omogoča širjenje znanja po celotni organizaciji, vse to pa ohranja dobičkonosnost delovnega procesa. To je še vedno mlado orodje, vendar je Konica Minolta pokazala dosledno podporo, popravke in dopolnitve AIRe Link od njegovega začetka lani - že zdaj je to impresivna rešitev, za katero pričakujemo, da bo samo še boljša."
 
Colin McMahon, Pomočnik direktorja za pametna delovna mesta in digitalno preobrazbo, Keypoint Intelligence

Konica Minolta uporablja AIRe Link znotraj podjetja za reševanje težav z aparati za tiskanje in tisk. Ponuja pa ga tudi strankam, za uporabo v drugih panogah, za njihove naprave ali stroje.

"Izjemno smo veseli tega pomembnega priznanja. Potrjuje, da smo z AIRe Linkom na pravi poti. Ta storitev na daljavo je zdaj na voljo v vseh evropskih državah in v zadnjih dvanajstih mesecih smo zabeležili že več kot 14.000 servisnih sej na daljavo od približno 2.600 uporabnikov v Evropi. Upamo, da bodo naše stranke še naprej tako pozitivno sprejemale storitev AIRe Link. Prijeten stranski učinek je okoljski vidik. Zaradi AIRe Link smo prihranili več kot 853.000 kilometrov potovanj do strank, kar pomeni, da smo prihranili za približno 104 tone emisij CO2."
 
Matic Zaletel, vodja servisa, Konica Minolta Slovenija

Več o AIRe Link si lahko preberete v eni od prejšnjih objav.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več