Poslovne rešitve
Varnost
12.06.2024 14:13
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Adria Security Summit se leta 2024 vrača v Sarajevo s poudarkom na ustvarjanju dodatne vrednosti za podjetja

Po uspešni turneji po regionalnih mestih se deveta izdaja Adria Security Summita vrača v Sarajevo od 9. do 10. oktobra 2024.
Vir: Adria Security Summit
Vir: Adria Security Summit

To je pomembna etapa za Adria Security Summit, ki na ta način zaključuje polni krog na svojem večletnem potovanju. Ta priznani dogodek bo gostil Konvencijski center Hills. Organizatorji pričakujejo, da se bo zbralo preko 160 razstavljavcev in več kot 3500 obiskovalcev. Dogodek bo podprl več kot 5000 B2B srečanj.

Kljub edinstveni vrnitvi h koreninam v Sarajevu, mestu, iz katerega je največji regionalni varnostni dogodek začel svoj uspešni pohod, Adria Security Summit ne bo ostajal pri preteklosti, temveč bo predstavil najnovejše industrijske trende in ponudil nove pristope, ki neposredno pomagajo podjetjem ustvarjati dodatno vrednost.

Kako bo Summit znova presegel že tradicionalno visoka pričakovanja udeležencev?

Formula je preprosta: s poudarkom na ustvarjanju dodatne vrednosti za udeležence skozi povezovanje končnih uporabnikov z najnovejšimi inovacijami v industriji. Na ta način bo Summit služil kot platforma za vzpostavitev vezi med sektorji, da bi vsem ponudil prilagojene rešitve za zadovoljevanje raznolikih potreb uporabnikov.

Poleg tega se bodo posebej prilagojene predstavitve za različne profile udeležencev ukvarjale s konkretnimi potrebami različnih industrij. Program je zasnovan tako, da ponudi izrazito personalizirano izkušnjo, ki bo vzbudila in obdržala interes občinstva ter zagotovila relevantnost za vse udeležence iz različnih sektorjev znotraj B2B platforme za poslovno mreženje. Od predstavitev in panelnih diskusij do študij primerov in interaktivnih predstavitev v razstavnem prostoru – Summit bo predstavil inovativne rešitve, prilagojene različnim profilom uporabnikov, s čimer poslovni subjekti dvigujejo svojo skupno vrednost.

Kaj prinaša Adria Security Summit leta 2024?

Adria Security Summit powered by Intersec bo prvič gostil delegacije kupcev iz vseh držav regije in širše. Posebna novost je umestitev spremljevalnih dogodkov znotraj razstavnega prostora, da bi razstavnemu programu dodali novo vrednost.

Za več informacij o devetem Adria Security Summitu 2024, vključno z informacijami o registraciji in programu dogodka, obiščite www.adriasecuritysummit.com ali nas kontaktirajte na summit@asadria.com in +387 33 788 985.

Rezervirajte svoje mesto na Adria Security Summitu 2024 in obiščite dogodek z dodatno vrednostjo za podjetja, ki je posebej prilagojen za različne profile udeležencev!


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Adria Security Summit.
Vas zanima več iz te teme?
informacijska varnost kibernetska varnost


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več