Poslovne rešitve
Programska oprema
25.08.2022 15:18

Deli z drugimi:

Share

Adobe Acrobat – zdaj popolna rešitev za PDF in e-podpisovanje

Ali ste vedeli? Adobe Acrobat je zdaj celovita rešitev za upravljanje PDF dokumentov in elektronsko podpisovanje.

Adobe Acrobat je bil v zadnjem mesecu deležen kar nekaj posodobitev s ciljem, da uporabnikom omogoči večjo poslovno vrednost in učinkovitost. Izmed teh je največ govora o globljih integracijah z Microsoft 365 okoljem, novi integrirani funkciji elektronskega podpisovanja ter o večji optimizaciji mobilne produktivnosti, kar omogoča več načinov sodelovanja.

V Microsoft 365 okolju lahko zdaj neposredno spremljate status PDF dokumentov, ki ste jih ustvarili in delili s sodelavci. Poleg tega vam nov Acrobat omogoča neomejeno število transakcij elektronskih podpisov, možnost množičnega pošiljanja in popoln administrativni pregled. Obenem lahko zahtevate elektronske podpise od več podpisnikov hkrati, zbirate elektronske podpisnike prek spletnih obrazcev in sprejemate plačial z orodjem Braintree (kjer bo na voljo).

Ali še vedno uporabljate Adobe Acrobat 2017?

Adobe ponuja pet let podpore za nakupne (perpetual) licenčne modele. Acrobat 2017 je bil lansiran 6. junija 2017, zato ne bo več ponujal tehnične podpore – vključno s posodobitvami napak in varnostnimi posodobitvami – po 6. juniju 2022. Uporabniki, ki bodo to licenco še naprej uporabljali po tem datumu, so lahko ogroženi zaradi tveganj skladnosti in varnosti ter združljivostjo s prihodnjimi Microsoftovimi posodobitvami.

Zato vam priporočamo, da svoje licence nadgradite na Adobe Acrobat 2020 licenčni model ali pa izkoristite priložnost in migrirate na nov Acrobat naročniški model, ki vam prinaša še dodatne prednosti.

Preberite si več o naši Adobe ponudbi in nam dovolite, da vam svetujemo glede Adobe naložbe.

Stopite v stik z nami

Pridružite se več kot 10 milijonom uporabnikov iz celega sveta, katerim smo že pomagali pri digitalni preobrazbi. Naj postanemo tudi vaš partner na poti k digitalni transformaciji.

Kontaktirajte nas


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
SoftwareONE

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Softwareone logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE (FIŠ)

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84
Dobro fakulteto naredijo dobri profesorji in ne lepi zidovi Veliko pozornost usmerjajo v zaposlovanje predavateljev in raziskovalcev, ki imajo poleg doktorata znanosti na področju, ... Več