Računalništvo, telefonija
06.04.2013 13:11
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ADJ Mouse Shark: Nenavadna računalniška miška za najzahtevnejše

Računalniška miška ADJ Mouse Shark s svojo obliko navdušuje, saj spominja na plavut morskega psa. Za nameček je novost še prijazna našemu zdravju, saj zaradi pokončne lege varuje zapestje pred trajnimi poškodbami kit v rokah.
Računalniška miška ADJ Mouse Shark vas nikdar ne bo pustila na cedilu!
Računalniška miška ADJ Mouse Shark vas nikdar ne bo pustila na cedilu!

Če vas oblika klasične računalniške miške na smrt dolgočasi, bo nova računalniška miška italijanskega podjetja ADJ prava izbira za vas. Računalniška miška ADJ Mouse Shark se lahko pobaha z nadvse agresivno obliko, ki spominja na plavut morskega psa in je pisana na kožo tako običajnim pisarniškim uporabnikom kot tudi najzahtevnejšim igričarjem. Za natančno navigacijo namreč skrbi vrhunski laser ločljivosti 600, 1.000 oziroma 1.600 točk na palec, neželene zdrse pa preprečuje kakovostna gumijasta prevleka.

Ker je računalniška miška ADJ Mouse Shark »postavljena« pokončno, ta varuje zapestje pred trajnimi poškodbami kit v rokah in s tem preprečuje pekoče bolečine, mravljinčenje, odrevenelost rok ter izgubo moči in koordinacije finih gibov. Pri uporabi novosti namreč ne prihaja do obremenitev mišic rok.

Oblikovno zanimivo in varno računalniško miško Mouse Shark podjetja ADJ z računalnikom povežemo preko kabla USB in jo lahko uporabljamo v povezavi z operacijskimi sistemi Windows in MacOS X. Novost je v sosednji Italiji že naprodaj, zanjo pa je potrebno odšteti le pičlih 25,29 evrov.


Prijavi napako v članku