Programska oprema
26.11.2006 08:56

Deli z drugimi:

Share

Abit in Microsoft Dynamics NAV bosta razvijala skupaj

Ljubljansko podjetje Abit, ki je ponudnik in izvajalec celostnih rešitev na področju procesne avtomatizacije, energetike, poslovne informatike in integracije informacijskih sistemov, in Microsoft Dynamics NAV, ponudnik poslovne programske platforme, ki je bila prej znana z imenom Microsoft Navision, sta sklenila dogovor o sodelovanju in skupnem razvoju rešitev za proizvodna podjetja.

Dosedanje izkušnje in reference podjetja Abit pri računalniški podpori proizvodnim podjetjem in njihovi avtomatizaciji ter glavne značilnosti platforme Microsoft Dynamic NAV, med katerimi so najpomembnejše prilagodljivost, nadgradljivost in primernost za majhna in srednja podjetja, jamčijo, da bodo poslej tudi proizvodna podjetja lahko deležna najbolj celovite računalniške podpore v vseh fazah poslovanja. To pa je toliko bolj pomembno v vedno bolj konkurenčnem okolju, ki tudi od proizvodnih podjetij zahteva optimizacijo in informacijsko integracijo vseh procesov ter uvedbo zanesljivega, prirejenega in celovitega poslovnega informacijskega sistema.

“Zadovoljni smo, da smo v Abitu dobili partnerja, ki je osredotočen na sodelovanje s proizvodnimi podjetji, saj je naš cilj partnerskega povezovanja ravno razvoj sposobnosti za zagotavljanje rešitev specifičnih za Slovenijo in posamezne industrijske panoge,” je povedal Gregor Dedič, vodja prodaje v Microsoftovi skupini poslovnih rešitev. “Microsoft Dynamics NAV je globalna rešitev, primerna tudi za velika podjetja, kar ustvarja pomembno priložnost za slovenska podjetja, saj rešitev raste skupaj z njihovimi potrebami in podpira njihovo rast.”

Zaradi svoje specifičnosti in kompleksnosti je področje proizvodnje najbolj trd oreh za uvedbo informacijske podpore v podjetjih. Podjetje Abit razume te posebnosti, saj se je že izkazalo pri uvedbi celovitih računalniških rešitev v številnih proizvodnih podjetjih, in zato lahko zapolni vrzel, ki je doslej obstajala pri nas na področju rešitev Microsoft Dynamic NAV. Dosedanji zadovoljni uporabniki Abit-ovih celovitih rešitev iz vrst proizvodnih podjetij dobro vedo, da Abit zagotavlja kakovostno in ustrezno izvedbo v vseh fazah uvajanja računalniške podpore, kot so ugotavljanje stanja, avtomatizacija, informatizacija, integracija in uporabniško podpora, bodoči uporabniki pa bodo vse prednosti Abit-ovega znanja in izkušenj poslej lahko združili tudi z dokazano močjo platforme Microsoft Dynamic NAV.


Prijavi napako v članku