Tiskalniki in skenerji
17.03.2011 11:07

Deli z drugimi:

Share

A3 tiskanje lahko izboljša poslovanje za 141 odstotkov

Direktor podjetja Brother CEE, g. Tomonaga Takashi.
Direktor podjetja Brother CEE, g. Tomonaga Takashi.

V Sloveniji verjetno malce manj znana tiskalniška blagovna znamka Brother, je danes v Naklem pri Kranju, skupaj z distributerjem Avtero, predstavila nekaj ključnih točk razvoja, svojo vizijo, predvsem pa zanimivo kampanjo Brother 141%. Za nekaj tednov so namreč lastnikom malih podjetij posodili nekaj Brother večnamenskih tiskalnikov A3 in jih prosili, naj jim navedejo prednosti formata A3. Odziv je zanimiv, saj pravijo, da lahko A3 tiskanje poslovanje izboljša tudi za 141 %.

Verjetno ni treba dodatno omenjati fokusa tiskalniškega giganta Brother, t. j. prodor na trg A3 tiskalnikov, oziroma prevzem vodilnega mesta. Omenjali so še nekaj ključnih novosti na področju InkJet tiskalniške tehnike, ki jih lahko pričakujemo v prihodnjem letu.

Prvič v zgodovini podjetja Brother, se je slovenski javnosti predstavil tudi direktor podjetja Brother CEE, g. Tomonaga Takashi. Kot pravi, želi Brother, glede na zavidljivo prednost prodaje na EU območju (32 % prodaje, za razliko od 19,8 % prodaja na Japonskem), postati vodilno podjetje z visoko profitabilnostjo in predvsem uveljaviti slogan podjetja »At your side« (Na tvoji strani).

Še zanimivost, japonski cunami naj proizvodnih kapacitet ne bi prizadel, saj se podjetje nahaja v osrednjem delu Japonske, o podražitvi cen, kot so to napovedali že prenekateri japonski proizvajalci, pa Brother vsaj zaenkrat še ne razmišlja.


Prijavi napako v članku