Strojna oprema
11.04.2006 10:14
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Modni, vsestranski zvočniki za MP3 in iPod

Logitech, vodilni proizvajalec izdelkov, ki bogatijo uporabnikovo izkušnjo digitalne glasbe, je predstavil nove prenosne zvočnike Logitech mm32. Eleganten in ugoden zvočniški sistem omogoča dinamično kvaliteto zvoka in deluje s katerimkoli MP3 ali iPod glasbenim predvajalnikom, ki ima standardno vtičnico za slušalke.

S svojim privlačnim videzom in valjasto obliko zvočniki mm32 lepo dopolnjujejo Logitechovo rastočo družino prenosnih zvočnikov za MP3 predvajalnike. Zvočniki mm32 imajo tudi prilagodljiv zatič, v katerega lahko vklopimo skoraj vsak predvajalnik, uporabniku pa omogoča, da istočasno predvaja glasbo in polni svoj predvajalnik. Enoten zvočniški sistem, ki je na voljo v črni ali beli barvi, je izredno majhen (6 cm visok, 6 cm širok in 28,5 cm dolg). Zvočniki so zelo priročni za uporabo na poti, saj v paketu z njimi pride tudi nosilna torbica iz najlona, kovinske obrobe pa gonilnike zvočnikov varujejo pred udarci in praskami. S štirimi gonilniki iz neodimiuma – na vsaki strani dva gonilnika – zvočniki omogočajo presenetljivo čist zvok glede na svojo majhnost.

“Zvočniki mm32 predstavljajo idealnega sopotnika na poslovni poti, na pikniku v parku, na družinskih počitnicah, tudi kadar samo sedite na balkonu ali verandi”, je dejal Jef Holove, podpredsednik produktnega marketinga pri Logitechovi poslovni enoti Entertainment and Communications. “Sistem omogoča idealno ravnotežje med ceno in prenosljivostjo in po ugodni ceni ponuja kvalitetno predvajanje glasbe, modna oblika pa uporabniku omogoča, da jih uporablja kjerkoli in kadarkoli. Zvočniki obogatijo uporabnikovo izkušnjo digitalne glasbe, saj lahko brez slušalk z drugimi delijo svoje najljubšo glasbo, ne glede na to, v kakšnem okolju se nahajajo.”

Prenosni zvočniki mm32 brez električne energije omogočajo do 10 ur igranja, saj za delovanje potrebujejo samo štiri AA baterije. Zvočniki vključujejo tudi edinstven zatič, ki ima odprtino na spodnjem delu in tako omogoča polnjenje in priklop na vtičnice, ki se nahajajo na glasbenih predvajalnikih, ne da bi se žice sploh videle. Zadnji del zatiča je prilagodljiv in tako lahko drži kateregakoli od MP3 predvajalnikov, ne glede na obliko ali velikost.

Prenosni zvočniki Logitech mm32 bodo v Sloveniji na voljo predvidoma v maju po priporočeni maloprodajni ceni 17.790,00 SIT. Logitechova družina zvočnikov za MP3 predvajalnike vključuje tudi visoko kvalitetne in najbolje prodajane zvočnike Logitech mm50 za iPod glasbene predvajalnike, izredno tanke prenosne zvočnike Logitech mm28 in prenosne zvočnike Logitech mm22.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več