Računalništvo, telefonija
05.06.2016 11:12
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni pametna ura NO.1 D6

NO.1 D6
NO.1 D6

Trg pametnih ur in ostale wearable tehnologije je poln raznoraznih primerkov. Cene teh dodatkov in ur so različne, vendar je za dober produkt potrebno odšteti kar nekaj denarja. Solidne pametne ure so na voljo od 200 evrov dalje, tiste najboljše pa lahko presežejo tudi 1000 eurov.

Pametna ura NO.1 D6 je svojim konkurentom vrgla rokavico, saj za majhno ceno ponuja veliko. Narejena je iz nerjavečega jekla, ki ga dopolnjuje eleganten pašček. Steklo je safirno, kar pomeni, da ga je skoraj nemogoče opraskati saj po svoji trdoti prekaša celo jeklo. Dimenzija zaslona je 1,63 inče z resolucijo 320 x 320 pikslov (HD).

NO.1 D6 podpira tako operacijski sistem Android kot tudi iOS. Ob nakupu ure je nanjo nameščen sistem Android 5.1 vendar ga je možno nadgraditi na verzijo 6.0 kar preko Wi-Fi dostopne točke. Ker ima ura tudi prostor za SIM kartico, je z njo možno klicati, pošiljati SMS-e in uporabljati 3G omrežje za prenos podatkov. Z drugimi besedami. Ura ne potrebuje mobilnega telefona za svoje delovanje saj je lahko samostojen komunikacijski pripomoček. Pri povezavi z mobilnim telefonom se njena uporabnost le še poveča.

Posebej velja izpostaviti GPS funkcijo, ki jo dostikrat pogrešamo pri precej dražjih tekmecih. Poleg tega ima še barometer, pedometer in merilec srčnega utripa, s čimer je prava fitnes ura, ki vam bo pomagala nadzorovati potek vaše vadbe.

83,86 evrov za pametno uro, ki ima lastnosti bistveno dražjih tekmecev je odlična ponudba, pri kateri težko ostanete ravnodušni. Uro lahko kupite na spletni strani GearBest.

Dobavitelj seveda poskrbi tudi za garancijo in vračilo blago v primeru nezadovoljstva ali okvare. Več o pogojih si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Tekoče delovanje ure lahko preverite v spodnjem video posnetku na primeru igranja igre.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več