Računalništvo, telefonija
03.08.2015 08:39

Deli z drugimi:

Share

Zaključna prireditev delavnice Bytes of Banking

Podjetje Halcom skupaj z društvom študentov elektrotehnike in računalništva EESTEC LC Ljubljana ter ob podpori partnerjev NLB, Management group, Lenovo, Si.mobil, Plastika Skaza in BTC ravno v tem času, od 17. do 26. julija, v prostorih podjetja Halcom organizira mednarodno delavnico za študente z naslovom Bytes of Banking. Osrednja tema letošnje strokovne delavnice je bančništvo preko družbenih medijev (ang. social media banking).
Foto: http://eestec-lj.org/
Foto: http://eestec-lj.org/

Na letošnjo delavnico Bytes of Banking smo prejeli 41 prijav in izbrali 24 študentov iz različnih držav: Kitajske, Nemčije, Poljske, Španije, Albanije, Grčije, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije ter Slovenije. Te dni, in tudi v času, ko vi berete tole vabilo, študentje na delavnici s pomočjo bančnih strokovnjakov iščejo inovativne rešitve in soustvarjajo trende digitalnega bančništva. Razdeljeni so v interdisciplinarne ekipe, njihov glavni izziv pa je kot skupina razviti tehnični pristop in poslovni model svoje ideje, ki rešuje konkreten izziv s področja bančništva preko družabnih omrežij.

Na zaključni prireditvi, ki bo potekala v prostorih Centra inovativnega podjetništva, NLB, v petek, 24. julija in se bo začela ob 16.00 uri, bodo študentje pred žirijo tekmovali v kategorijah “Best pitch” in “Best prototype”. Najboljši posamezniki bodo nagrajeni tudi s plačanim pripravništvom v študijskem letu 2015/16.

Na tej prireditvi bodo zbrane nagovorili tudi Ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Maja Makovec Brenčič, Rektor Univerze v Ljubljani, dr. Ivan Svetlik, Glavni izvršni direktor podjetja Halcom d.d., g. Marko Valjavec in Predsednik Uprave NLB d.d., g. Janko Medja.

Udeleženci delavnice ter govorniki bodo po končani prireditvi, v času od 18h30 do 19h00, na voljo za izjave novinarjem.

Delavnica Bytes of Banking kot zelo pozitivna iniciativa predstavlja svež pristop k povezovanju mladih in gospodarstva, zato verjamemo, da bo zanimiva tudi za vaše bralce, in upamo, da se v petek na zaključni prireditvi tudi osebno srečamo.

Prosimo vas, da svojo udeležbo do 23.7. potrdite na elektronski naslov: Polona.Trkman-Pavicevic@halcom.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HALCOM d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri HALCOM d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HALCOM d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več