Tiskalniki in skenerji
10.09.2014 08:11
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odkrijte skrite stroške tiskanja in ustvarite potencial za optimizacijo

Letni stroški procesiranja in tiskanja dokumentov so v povprečju precej višji, kot si to podjetja predstavljajo. Razlog za to: večini podjetij primanjkuje profesionalen in učinkovit sistem za tiskanje in upravljanje dokumentov – čeprav je to vir za pomembne potencialne prihranke.
Metoda e-CONCEPT se izvaja v treh korakih.
Metoda e-CONCEPT se izvaja v treh korakih.

Ko govorimo o tiskanju v podjetjih, je ključno vprašanje: »Koliko nas stane ena stran natisnjenega dokumenta?« Kot kažejo raziskave, lahko stroški tiskanja presežejo tudi 3 % letnih prihodko1). V času, ko vse več podjetij išče načine za zmanjšanje stroškov in povečanje učinkovitosti, Tift ponuja preizkušeno rešitev, ki lahko pomaga tudi vašemu podjetju, kot je pomagalo že večim podjetjem.

To je analiza e-CONCEPT – analiza tiskalniških naprav in stroškov produkcije dokumentov z zaključnim elaboratom.

Optimizacija temelji na pregledu obstoječega stanje, predlogu za izboljšanje in merjenju – prinaša učinkovito in merljivo znižanje stroškov s hkratno bolj učinkovito produktivnostjo.


Delež stroškov nastane zaradi takojšnjih vidnih naložb v opremo, potrošni material in storitve. Vendar pa obstajajo tudi skriti stroški na področjih, kot so upravljanje, poraba energije, ravnanje z dokumenti in podpora za telefonske linije. Ti predstavljajo do 60% skupnih stroškov tiskanja2).

Mnoga podjetja imajo težave pri ocenjevanju stroškov za upravljanje dokumentov. Pogosto se ne zavedajo natančno, katere naprave in koliko različnih naprav in sistemov je sploh nameščenih v podjetju. Pogosto podjetja ne razpolagajo s ključnimi podatki, kot so na primer stopnja izkoriščenosti, namen posameznih tiskalnih opravil, vedenje uporabnikov, obseg natisnjenih izvodov in poraba energije.

Točno tukaj nastopijo storitve podjetja TIFT z metodo e-CONEPT.- ustvarjanje preglednosti in jasnosti.

Kako to deluje? Isto kot zdravniki pregledajo svoje paciente, tudi mi podrobno preučimo vse vidike vaših dejavnosti procesiranja dokumentov.

Naša diagnoza vam daje jasno sliko o neposrednih in posrednih stroških – in trdno osnovo za delo z nami, s ciljem doseganja trajnih izboljšav na tem področju vašega poslovanja.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več