Računalništvo, telefonija
27.10.2014 16:53

Deli z drugimi:

Share

Accounting Box za vse obrtnike v ponudbi Mozaik podjetnim

Eden izmed priljubljenih računovodskih programov Accounting Box, s pomočjo katerega podjetniki, računovodski servisi in obrtniki vodijo svoje poslovanje, je sedaj na voljo vsem članom Obrtne zbornice Slovenije po posebni ponudbi v klubu ugodnosti Mozaik podjetnih.
Accounting Box za vse obrtnike v ponudbi Mozaik podjetnim
Accounting Box za vse obrtnike v ponudbi Mozaik podjetnim

Accounting Box je izjemno primerno orodje za računovodske servise, saj lahko brez težav vodijo računovodstvo za številna podjetja. Pri tem računovodski servisi zagotovijo svojim strankam vpogled v poslovanje kjerkoli in kadarkoli.

Obrtniki in podjetniki za uporabo programa ne potrebujejo nikakršnega predznanja o računovodstvu. Že ob prvi prijavi jih pričaka virtualna računovodska asistentka Zdenka, ki lahko opravi številne naloge namesto uporabnika.

S pomočjo umetne inteligence, ki omogoča komunikacijo v naravnem jeziku, je virtualna računovodska asistentka vedno na voljo. Poleg tega, da obvlada razlago posameznih funkcij, zna na podlagi vaših vprašanj pripravljati poročila, grafe, ali preproste besedilne odgovore. Ima zmožnost razumevanja in sklepanja, zna se pogovarjati, za vas pa lahko tudi izvaja opravila znotraj Accounting Box-a.

V Accounting Box je vključena tudi enostavna gotovinska blagajna, ki jo lahko obrtniki začnejo uporabljati takoj. Potreben je le računalnik z dostopom do interneta. Zaradi spletnega delovanja odpadejo kakršne koli predhodne nastavitve blagajne, prav tako odpadejo stroški vzdrževanja. Za uporabo plačuje uporabnik le mesečni pavšal.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več