Računalništvo, telefonija
16.10.2014 10:00
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

7. posvetovanje o informatiki v energetiki

Sedmo posvetovanje PIES je že postalo tradicionalno. Srečanje vodilnih, informatikov in vseh, ki ste v energetskih podjetjih odvisni od informacijske tehnologije, se je izkazal kot še kako potreben dogodek. Dejstvo je, da je energetika močna gospodarska panoga, ki ima svoje specifike in posledično svoje specifike tudi na področju informatike: specifični problemi, tehnologije in informacijske rešitve.
Na PIES 2014 boste izvedeli ključne odgovore o informacijski energetiki.
Na PIES 2014 boste izvedeli ključne odgovore o informacijski energetiki.

Na PIES 2014, ki bo potekal 17. in 18. novembra v Kongresnem centru Portus v Hotelu Slovenija v Portorožu, se boste lahko udeležili posvetovanja, ki bo izvrstna priložnost za seznanjanje s stanjem in novimi trendi na tem področju, ter izmenjavo mnenj in izkušenj.


Letošnji program sestavljajo:

  • Predstavniki energetskih podjetij in IT ‘vendorji’ iz sosednje Hrvaške.
  • Deregulacija v energetiki – predstavljeni bodo članki nastali v okoljih, kjer se s to problematiko ukvarjajo že leta in zato lahko ponudijo uporabne rešitve.
  • Predstavniki državnih organov in institucij bodo iz prve roke pojasnili regulative in predpise, ki jih bomo morali v bodoče upoštevati.
  • Smart grids, ki je tema stalnica vseh PIES-ov.
  • Področje varčne rabe energije – samo IT lahko zagotovi ustrezne platforme in orodja.
  • Integracija okoljevarstva v energetiko – potreben je razvoj orodij za zbiranje in analiziranje okoljskih parametrov in statističnih podatkov.

Pohitite in izkoristite zgodnjo prijavo z 10% popustom do 28. oktobra 2014. Prijavite se lahko na spletni strani pies.si.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več