Računalništvo, telefonija
24.06.2014 08:25

Deli z drugimi:

Share

Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje

Skupina Gorenje, ki spada med vodilne evropske proizvajalce gospodinjskih aparatov, se predstavlja spletu v popolnoma prenovljeni podobi.
Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje
Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje

Izdelčne in korporativne strani so izvedene v sodobnem, minimalističnem in polnem prilagodljivem dizajnu (responsive web design), ki na vsaki dimenziji zaslona – od pametnih telefonov do namiznih računalnikov – ohranja vse funkcionalnosti strani. Spletne strani so prilagojene tudi uporabi na zaslonih, občutljivih na dotik (touch screen).

Zasnovane so na sistemu za upravljanje z vsebinami (CMS) AV SiteKit v .NET tehnologiji ter povezane s poslovno informacijskim sistemom SAP, marketinško bazo Mabagor, CRM in B2B modulom.

Uporabniki na straneh izvedo vse o izdelkih, prodaji in podpori Gorenja, si ogledajo predstavitve ali izdelke kupijo preko spleta.

Najprej so prenovili slovenske različice strani, v prihodnjih mesecih pa bodo prenovljene vse spletne strani poslovnih enot v tujini, ki jih je preko 40.

Celoten projekt je v sodelovanju z ekipo Gorenja zasnovan in izveden v AV studiu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AV STUDIO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AV STUDIO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AV STUDIO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več