Računalništvo, telefonija
24.06.2014 08:25

Deli z drugimi:

Share

Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje

Skupina Gorenje, ki spada med vodilne evropske proizvajalce gospodinjskih aparatov, se predstavlja spletu v popolnoma prenovljeni podobi.
Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje
Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje

Izdelčne in korporativne strani so izvedene v sodobnem, minimalističnem in polnem prilagodljivem dizajnu (responsive web design), ki na vsaki dimenziji zaslona – od pametnih telefonov do namiznih računalnikov – ohranja vse funkcionalnosti strani. Spletne strani so prilagojene tudi uporabi na zaslonih, občutljivih na dotik (touch screen).

Zasnovane so na sistemu za upravljanje z vsebinami (CMS) AV SiteKit v .NET tehnologiji ter povezane s poslovno informacijskim sistemom SAP, marketinško bazo Mabagor, CRM in B2B modulom.

Uporabniki na straneh izvedo vse o izdelkih, prodaji in podpori Gorenja, si ogledajo predstavitve ali izdelke kupijo preko spleta.

Najprej so prenovili slovenske različice strani, v prihodnjih mesecih pa bodo prenovljene vse spletne strani poslovnih enot v tujini, ki jih je preko 40.

Celoten projekt je v sodelovanju z ekipo Gorenja zasnovan in izveden v AV studiu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AV STUDIO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AV STUDIO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AV STUDIO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več