AV STUDIO d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Koroška cesta 55, 3320 Velenje
  • 03 896 46 00
  • info@av-studio.si
  • www.av-studio.si
Davčna št.:
SI 41565070
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1469134000

Na področju razvoja spletnih strani in aplikacij je AV Studio med vodilnimi podjetji v Sloveniji. 15-letne izkušnje, lastna tehnologija in odlične reference jim zagotavljajo pomembne konkurenčne prednosti: hitrost in kakovost izdelave, visoko dodano vrednost ter učinkovito svetovanje in podporo naročnikom pri spletnem komuniciranju.

Pri načrtovanju spletnih strani znajo poiskati on-line uporabnike in prepoznati njihove potrebe ter z njimi preko optimalne uporabniške izkušnje vzpostaviti kakovostno vzajemno spletno komuniciranje in poslovanje.

Pozitivna uporabniška izkušnja se začne z dobrim dizajnom

Če bo spletna stran uporabnika vizualno pritegnila, bo sledil tudi vsebini, ki mu jo želimo predstaviti. Pomembno je, da glede na tip spletne strani, oblika upraviči pričakovanja ciljne skupine uporabnikov.

Razvojna ekipa AV studia je zasnovala vrhunski sistem za izdelavo in urejanje spletnih strani v .NET tehnologiji. Content management system (CMS) AV SiteKit podpira že več kot 150 spletnih strani in portalov v Sloveniji in v tujini. Sistem je enostaven za razvijalce in urednike, njegova največja prednost pa je stabilnost in delovanje v vseh brskalnikih. Ker je AV SiteKit njihov lasten produkt, ga lahko poljubno nadgrajujejo in prilagajajo tudi najzahtevnejšim naročnikom.


Deli z drugimi: