Programska oprema
01.06.2005 13:35

Deli z drugimi:

Share

Izboljšani ISL Light


XLAB pridno dopolnjuje svojo rešitev.

Medtem ko si je ISL Light 2.1 prislužila pri priznani britanski reviji s področja IT tehnologij – PC Pro oceno 5 zvezdic od 6 možnih ter pozitivno mnenje, ki jo označuje kot preprosto, učinkovito in varno rešitev za podporo spletnih uporabnikov, različica ISL Light 2.2.0 prinaša še višjo raven zadovoljstva njenega uporabnika. Nova aplikacija združuje značilnosti, kot so resnično enostavna podpora in sodelovanje preko spleta, več možnosti za prilagoditev zahtevam posameznika in močnejša ter stabilnejša povezava.

Z namenom čim stabilnejše povezave ISL Light 2.2.0 uvaja tako imenovano umirjajoče se ponovno povezovanje. V primeru, če se povezava med uporabnikoma iz kateregakoli razloga prekine, se le-ta še isti trenutek poskusi ponovno vzpostaviti in sicer pri vsakem novem poskusu z vedno daljšim časovnim presledkom, vse dokler povezava ni vzpostavljena.

Funkcija risalne deske je izboljšana, saj so ji bila dodana nekatera praktična orodja in se vklopi samodejno ob vzpostavitvi prikazovanja oddaljenega namizja. Dinamika, ki se skriva v malce drugačnem izgledu uporabniškega vmesnika, temelji na interaktivnih značilnostih, kot je npr. diamant. Ta skozi svoje dinamično obarvanje ponazarja prenos podatkov med uporabnikoma ISL Light Client in Desk. Čim več podatkov se prenaša, tem bolj moder postane diamant.

Uporabniški vmesnik ima tudi več možnosti za prilagoditev potrebam posameznika. Med drugim podpira možnost dodajanja novih aplikacij, kot npr. zvok in video, preko standardnega uporabniškega vmesnika (plug-in), upravljanje prenosa datotek, kjer lahko vodja tehnične podpore odvzame pravico prenosa datotek posameznim izvajalcem podpore strankam. ISL Light 2.2.0 ponuja tudi možnost zamenjave gumbov za ukaz podelitve oz. odvzema pravice nadzora nad miško in tipkovnico in prenosa datotek. Tako se lahko tipki F12 in F11 zamenjata s katerimakoli drugima tipkama.

ISL Light 2.2.0 je nedvomno rešitev, ki bo prepričala svojega uporabnika o izjemno enostavni podpori strank in enostavnem sodelovanju preko spleta.

Kratek pregled izboljšav:
* Stabilna povezava
* Izboljšana orodja risalne deske
* Interaktivnejši uporabniški vmesnik
* Več možnosti za prilagoditev


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več