Računalništvo, telefonija
22.11.2013 09:12

Deli z drugimi:

Share

ZASP certifikat še vedno v rokah Info-koda

Pred kratkim je mnogim poznano podjetje Info-kod obnovilo svoje dosedanje prednosti.
ZASP certifikat še vedno v rokah Info-koda
ZASP certifikat še vedno v rokah Info-koda

Natančneje govorimo o recertifikaciji servisne storitve vseh tiskalnikov svetovno znanega proizvajalca Zebra. To pomeni, da bomo tudi naslednji dve leti, kolikor certifikat velja, lahko mirno spali, saj imamo zagotovilo, da v naši neposredni bližini dejansko obstaja podjetje, ki bo kos še tako zapletenim težavam v povezavi s katerimkoli Zebrinim tiskalnikom v vaših pisarnah in delovnih kabinetih.

Certifikat pa ni pridobila le slovenska ekipa Info-koda, temveč so se jim ob tem pridružili tudi sodelavci iz istoimenskega podjetja s Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Srbije.

Certifikat predstavlja le dodaten biser v ogrlici certifikatov, ki jih je mednarodno podjetje Info-kod v preteklih letih že uspelo uspešno nanizati. Celotni skupini bo še naprej omogočal neposreden dostop do najrazličnejših rezervnih delov Zebra, njihove tehnične podpore in navsezadnje celotnega hrama znanja, ki so si ga v letih izkušenj nabrali v podjetju tiskalnikov Zebra in ki ga z velikim veseljem delijo s svojimi partnerji kot je podjetje Info-kod.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847