Računalništvo, telefonija
03.06.2013 11:14

Deli z drugimi:

Share

Razvijte zaposlene v dober kader

V napetih gospodarskih časih sta ohranjanje zadovoljstva zaposlenih in povečevanje njihove motiviranosti dva izmed ključnih izzivov podjetij. Vsaj tistih, ki se zavedajo, da se pravo bogastvo podjetja skriva v intelektualnem kapitalu zaposlenih. Boljša podjetja ga upravljajo z namenskimi in celovitimi rešitvami za upravljanje s človeškimi viri, ki jih spremlja kratica HRM.
Program ProHRM omogoča kronološko vodenje evidence vseh za podjetje pomembnih podatkov o potencialnih in obstoječih zaposlenih.
Program ProHRM omogoča kronološko vodenje evidence vseh za podjetje pomembnih podatkov o potencialnih in obstoječih zaposlenih.

ProHRM – Kadrovska evidenca in upravljanje s človeškimi viri je programska rešitev, izdelek podjetja PRONET iz Kranja, ki omogoča kronološko vodenje evidence vseh za podjetje pomembnih podatkov o potencialnih in obstoječih zaposlenih. Podjetjem nudi možnosti enostavnega zajema podatkov o kadrih, generiranje najrazličnejših analiz in poročil, sistem opomnikov in opozoril ter jim daje druge možnosi. Rešitev vključuje še finančno vrednotenje ukrepov, segmentacijo zaposlenih po številnih kriterijih, elektronski arhiv dokumentov, načrt izobraževanj in še veliko več.

Program ProHRM tako omogoča evidenco vseh zakonsko potrebnih in za podjetje pomembnih podatkov o zaposlenih ter obrazcev, ki izvirajo iz obdelave podatkov za zaposlene.

Prilagodljivost in varnost
Zaradi možnosti zajema in analize velike količine podatkov, je generiranje analiz odprto, kar pomeni, da si različne sezname in dokumente lahko uporabniki ustvarijo tudi sami s pomočjo intuitivnega vmesnika za generiranje poročil. Posebna pozornost pa je posvečena visoki stopnji zanesljivosti, varnosti in tajnosti osebnih podatkov o zaposlenih.

Celovito pokrivanje kadrovskih procesov
Omeniti velja še modul Ocenjevanje, ki je namenjen vrednotenju dela zaposlenih in možnosti vertikalnih ter horizontalnih napredovanj glede na interne akte in zagotavljajo celovito pokrivanje kadrovskih procesov. Uporablja se za vnos ocen o zaposlenih. Ocenjevalcu so v vsakem trenutku na voljo podatki o zaposlenem ter ocenjevalni list posameznega zaposlenega.

Ne manjka niti modul Pokojnine, ki ponuja informativni izračun pogojev za pridobitev pravice do starostne pokojnine ter višine pokojnine. Med sorodne funkcionalnosti pa sodijo tudi izračuni za rezervacije sredstev za odpravnine in jubilejne nagrade.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več