Računalništvo, telefonija
07.11.2012 18:06

Deli z drugimi:

Share

Agito je pridobil naziv “National Champion”

Agito je bil izbran kot eno izmed najuspešnejših slovenskih podjetij, ki se potegujejo za prestižno nagrado »European Business Award 2012/2013« v kategoriji »The Infosys Business of the Year Award«.
Agito je pridobil naziv "National Champion"
Agito je pridobil naziv "National Champion"

S pridobitvijo naziva “National Champion”, Agito nadaljuje svojo pot v izboru za Evropsko poslovno nagrado. Čakata nas še izbor za Ruban d’Honneur in izbor za zmagovalca posamezne kategorije.

Vsako leto raziskovalci European Business Awards porabijo 6 mesecev, da analizirajo preko 15.000 podjetij po Evropi in izberejo najboljše izmed najboljših podjetij, ki sledijo načelom European Business Awards:

  • poslovni uspeh,
  • inovacije,
  • poslovna etika.

Kot nominiranec se Agito lahko pohvali ne samo z izpolnjevanjem zgornjih kriterijev, ampak tudi z izjemno finančno donosnostjo, hitro rastjo, inovacijskimi strategijami, visokim etičnim standardom in dolgoročnim poslovnim načrtovanjem, usmerjenim v zagotavljanje konsistentnih rezultatov na domačem in mednarodnem trgu.

Dogodek, na katerem se zbere vrhunska smetana evropskega podjetništva, vsako leto dosega veliko odmevnost v medijih in poslovni javnosti. Objava zmagovalcev, ki bodo pridobili priznanje Ruban d’Honneur, bo znana januarja 2013, izbor za zmagovalca kategorije pa bo potekal meseca aprila 2013.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več