Programska in razvojna orodja
03.04.2012 14:18
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi Google dogodek v Sloveniji!

Ste strokovnjak za spletno oglaševanje? Strokovnjak za optimizacijo? Skrbnik ali oblikovalec spletnih strani? Svetovalec za trženje? Če ste, potem berite dalje..
Google Engage
Google Engage

Eno od Googlovih prizadevanj je razvijanje spleta na način, da le-ta prispeva k ekonomskemu razvoju na globalni ravni. Za uspeh slovenske in svetovne ekonomije je nujno, da podjetjem pomagamo maksimalno izkoristiti možnosti, ki jih splet ponuja za rast poslovnih in predvsem izvoznih priložnosti. S spletom je prodor na globalne trge za mala in srednja podjetja bliže kot kdajkoli.

Vemo, da se pri oblikovanju svoje spletne podobe ter spletnem trženju mnoga podjetja opirajo na individualne svetovalce in agencije. Da bi tem profesionalcem olajšali delo, danes tudi v Sloveniji prvi predstavljamo mednarodni program za vzpodbujanje rasti agencij – Google Engage za agencije.

Program je oblikovan tako, da agencije izobražuje in jim pomaga pri uspešnem spletnem pozicioniranju njihovih naročnikov. Udeleženci programa bodo deležni:

  • brezplačnega izobraževanja,
  • ekskluzivnih orodij za trženje svojih storitev,
  • promocijskih AdWords kuponov za pridobivanje novih strank,
  • pomoči pri oblikovanju uspešnih oglaševalskih akcij,
  • brezplačnih kuponov za opravljanje izpitov za Googlovega certificiranega partnerja …

… in možnost udeležbe na ekskluzivnih Google Engage dogodkih. Prvega, na katerem bomo skupaj s spletnimi tržniki iz cele Slovenije vzleteli v prihodnost oglaševanja z Googlom, prirejamo 24. aprila 2012, na letališču Jožeta Pučnika.

Zato se vključite v program Google Engage! Ko bo vaša vključitev v program potrjena, se na Google Engage portalu ne pozabite prijaviti še na dogodek. Se vidimo 24. aprila na letališču. Pista je pripravljena!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Google iskalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več