Računalništvo, telefonija
21.06.2012 11:06
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta z novimi MFP aparati postavlja nove standarde

Novi barvni multifunkcijski aparati bizhub C224, C284 in C364 so nasledniki z nagrado nagrajene serije Konica Minolta multifunkcijskih aparatov - sedaj še z boljšo splošno uporabnostjo. Vsak aparat zagotavlja vrhunsko tiskanje, skeniranje, kopiranje in faksiranje, vse preko zmogljivega "multitouch" displeja, tako kot pri večini pametnih telefonov in prenosnih računalnikih. Dodatne "zelene tehnologije" v notranjosti večfunkcijskih aparatov ohranjajo okolje in vodijo do nižjih operativnih stroškov.
bizhub C224/C284/C364
bizhub C224/C284/C364

Konica Minolta bizhub C224, C284 in C364 so nasledniki z nagrado “BLI Pick of the Year 2009” ovenčanimi bizhub C220, C280 in C360. Skupaj, novi multifunkcijski aparati izpolnjujejo širok nabor zahtev/uporabe različnih opravil in so namenjeni tako malim ter srednje velikim podjetjem, kot tudi delovnim skupinam v večjih podjetjih.

Nov dizajn zelo izboljša splošno uporabnost aparatov bizhub C224, C284 in C364. Pomembne operacije, kot so kopiranje, tiskanje, skeniranje in faksiranje so vse dostopne na enak način, preko novega 9 palčnega barvnega multitouch displeja. Vsi trije večfunkcijski aparati imajo tudi enak grafični uporabniški vmesnik (GUI), ki temelji na ” know one, operate all ” konceptu. Enak koncept zasledimo tudi pri večjih multifunkcijskih napravah, kot bizhub C654 in C754.

Novi bizhub aparti imajo “RADF” (vzvratni samodejni podajalnik dokumentov) za vsakodnevna opravila kot sta skeniranje in kopiranje ali “Dualscan ADF”, ki lahko skenira obe strani dokumenta v enem prehodu. Dualscan ADF je odlična izbira za opravila, ki zahtevajo visoko zmogljivost, kot je arhiviranje dokumentov. Hitrosti skeniranja sta 80 A4 strani na minuto z RADF in 160 A4 strani na minuto z Dualscan ADF. pri kopiranju in tiskanju so hitrosti posameznih aparatov 22 (C224), 28 (C284) ali 36 (C364) A4 strani na minuto v barvnem ali črno-belem načinu.

Za celotno serijo je značilna uporaba “zelene tehnologije”, ki omogoča manjšo porabo energije in s tem manjši vpliv na okolje. Skeniranje brez ogrevanja aparata (tiskalne enote), z bizhub C224, C284 in C364 je le ena od zelenih tehnologij s katero tudi prihranite čas in denar. Naslednja generacija Konica Minolta Simitri HD polimeriziranega tonerja z biomaso učunkovito deluje pri nižji temperaturi fiksiranja, kar posledično vodi tudi k boljši združljivosti tiskanih medijev in tako zmanjša porabo energije. Nove funkcije, kot dinamični eko časovnik, ki analizira delovne razmere in samodejno prilagodi režim spanja in pripravljenosti pa pripomorejo k ekološkem in ekonomičnem delovanju aparatov.

“Proizvodnja aparatov, ki presegajo za nagradami ovenčane bizhub C220 C280 in C360 ni bila lahka naloga,” pravi Matjaž Babnik, vodja marketinga v podjetju Konica Minolta Slovenija. “Ti trije aparati so bili najuspešnejši v portfelju Konica Minolta barvnih multifunkcijskih aparatov. Z izboljšano splošno uporabnostjo, kot odgovor potrebam naših kupcev in z najnovejšimi tehnologijami, smo prepričani, da bomo lahko mnoge prepričali, da izberejo nove aparate. Zato se že veselimo, da jih bomo ob koncu poletja ponudili tudi na slovenskem trgu.”


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888