Računalništvo, telefonija
23.03.2012 09:26

Deli z drugimi:

Share

Kyocera z oznako Blue Angel

Kyocera Mita Europe je objavila, da je osem njenih nedavno predstavljenih črno-belih in barvnih večnamenskih naprav uspešno pridobilo zahtevno okoljsko oznako Blue Angel.
Kyocera z oznako Blue Angel
Kyocera z oznako Blue Angel

Kyocera Mita Europe

je objavila, da je osem njenih nedavno predstavljenih črno-belih in barvnih večnamenskih naprav uspešno pridobilo zahtevno okoljsko oznako Blue Angel.

Blue Angel lahko pridobijo samo tisti izdelki, ki izpolnjujejo obsežen seznam okoljskih kriterijev, ki segajo od nizke porabe energije v stanju mirovanja in nizke hrupnosti med delovanjem do zmanjševanja odpadkov z dolgotrajnimi komponentami, okolju prijazno embalažo in neškodljivimi emisijami tonerja. Izdelki morajo prav tako standardno omogočati obojestransko tiskanje in uporabo recikliranega papirja.

Priznanja so pridobile Kyocera Mitine barvne večnamenske naprave FS-C2026MFP+, FS-C2126MFP+, FS-C2526MFP in FS-C2626MFP ter črno-bele večnamenske naprave FS-3040MFP+, FS-3140MFP+, FS-3540MFP in FS-3640MFP. Vse temeljijo na prednostih Kyocerinih dolgotrajnih komponent ECOSYS, ki ob zmanjšanju količine odpadkov zagotavljajo visoko zanesljivost in nizke stroške potrošnega materiala.

Maki Nagao, vodja za izdelke pri Kyocera Mita Internationa Sales & Solutions: »Veseli nas, da so bili okoljski dosežki naših nedavno predstavljenih izdelkov potrjeni s standardom Blue Angel. Gre za najstarejšo oznako, povezano z okoljem, za izdelke in storitve ter sodi med najzahtevnejše in spoštovane standarde, ki jih je mogoče doseči.«.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888