Življenjski slog
15.05.2021 17:28

Deli z drugimi:

Share

PayPal z novo provizijo

Če ste uporabnik PayPal-a potem pozor. V podjetju so se namreč odločili, da bodo začeli zaračunavati provizijo uporabnikom, ki njihovih storitev ne uporabljajo redno.

Vsi, ki uporabljate PayPal, ste zagotovo okrog 7. maja prejeli e-poštno obvestilo o spremembi pogojev uporabe. Mnogi ste ga prezrli, a pozor, gre za pomembno obvestilo za vse, ki svojih uporabniških računov ne uporabljate prav pogosto.

Nadomestilo oziroma ležarin v višini 10 € bo doletela račune, ki v zadnjih 12 mesecih niso opravili nobenega nakupa ali donacije, niso poslali ali dvignili denarja ali pa se preprosto niso prijavili.

Ampak ležarina ne bo zaračunana vsem uporabnikom, četudi niste aktivni. Ta bo namreč zaračunana samo tistim, ki imajo na računu sredstva (npr. če imate na računu 100 €, vam bodo po enem letu trgali znesek v višini 10 € – vaše končno stanje bo 90 €). Prav tako pa ne bodo zneska odšteli na način, da bi bilo vaše stanje negativno (npr. če imate na računu 5 € in ga ne uporabljate eno leto, vam bodo trgali zgolj 5 € – vaše končno stanje bo 0 €).

“Varni” so tudi uporabniki, ki na PayPalovem stanju nimajo niti centa. Tudi tem ne bo obračunana ležarina.

Vsem uporabnikom, ki jih bo morda doletelo omenjeno nadomestilo, bo podjetje še enkrat poslalo obvestilo v mesecu novembru.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več