Računalništvo, telefonija
01.03.2012 18:38

Deli z drugimi:

Share

Super Speed USB 3.0 HUB s Full duplex tehnologijo za prenosa podatkov do 5Gbp/s

HUB USB 3.0 4P SUPER SPEED vam omogoča povezavo teh naprav v mrežo in hiter prenos podatkov.
Super Speed USB 3.0 HUB s Full duplex tehnologijo za  prenosa podatkov do 5Gbp/s
Super Speed USB 3.0 HUB s Full duplex tehnologijo za prenosa podatkov do 5Gbp/s

Ko bi radi povezali USB naprave v mrežo, več računalnikov na tiskalnik, tiskali dokumente iz USB ključev, spominskih kartic ali računalnika, shranjevali podatke na prenosne diske, arhivirali varnostne kopije podatkov, tiskali fotografie iz fotoaparata ali čitalca spominskih kartic, prenašali velike datoteke z video ali avdio vsebino ?

HUB USB 3.0 4P SUPER SPEED vam omogoča povezavo teh naprav v mrežo in hiter prenos podatkov. S sodobno tehnologijo za USB 3.0 tudi 10 krat poveča hitrost prenosa. Pretok podatkov med računalnikom in zunanjimi napravami z USB 3.0 doseže 5 Gbit/s. Hitri pretok datotek in obsežnih vsebine, kot so filmi, glasba, slike, arhivi in varnostne kopije dokumentov zagotavlja z duplex in multi-stream tehnologijo za USB 3.0.

Naprava je popolnoma združljiva s tehnologijo USB 2.0 in USB 1.1, tako da zagotavlja največjo povezljivodt naprav in njihovo skupno rabo. Omogoča pa tudi polnjenuje telefonov, fotoaparatov, MP3 predvajalnikov in drugih pripomočkov preko USB vhodov, saj vsak zagotavlja do 900mA. Opremljen je s funkcijami za varčevanje z energijo in ima vgrajeno prenapetostno zaščito.

Super Speed USB 3.0 HUB s sodobno Full duplex tehnologijo za prenosa podatkov do 5Gbps,
Združljiv je z USB 2.0 (480Mbps) in USB 1.1 (12Mbps), s štirimi upstream USB priklopi za USB naprave, 1 downstream mrežna povezava na računalnik. Vsak USB vhod zagotavlja do 900mA toka za napajanje, vgrajeno varčevanje z energijo in zaščita pred preobremenitvijo, LED indikatorji, napajanje 5V DC, 4A, Združljiv z Windows 7/Vista/XP.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Za več informacij so vam na voljo pri ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

elprema d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več