Igre
25.06.2011 14:35
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Igre studia Blizzard Entertainment kmalu na napravah Apple?

Kakšni so načrti razvijalnega studia Blizzard?
Kakšni so načrti razvijalnega studia Blizzard?

Vsak, ki za igranje iger uporablja računalnik, gotovo pozna razvijalni studio Blizzard Entertainment, saj je ta tisti, ki je pripravil igro Diablo II. Kakorkoli že, njihove igre vse do danes niso prodrle na konzole. Jih bomo mogoče ugledali na tabličnih računalnikih?

Greg Street, ki pri Blizzard Entertaiment zavzema vlogo enega izmed vodilnih programerjev, je v pogovoru z novinarji spletne igričarske strani Eurogamer spregovoril o možnosti izdaje njihovih iger na napravah podjetja Apple. Street je dejal, da so pri Blizzardu ljubitelji Appla, saj si praktično vsak od njih lasti enega izmed njihovih izdelkov, zaradi česar velikokrat razmišljajo, da bi svoje igre ponudili tudi na napravah kot so iPad ali iPhone.

Govorilo se je tudi o tem, da bi svoje igre prenesli na konzole, pri čemer je bil odgovor, da nobena izmed trenutnih konzol ne ponuja takšnega nadzora, kot ga ponujata miška in tipkovnica na računalnikih. Je morda za Blizzarda rešitev prihajajoči Wii U, ki bo na svojem kontrolerju ponujal majhen zaslon?

Blizzard Entertainment trenutno razvija težko pričakovano igro Diablo III, ki naj bi jo dočakali še letošnje leto. Upajmo, da res.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več