Računalništvo, telefonija
Hi-fi sistemi
Življenjski slog
17.10.2024 15:10

Deli z drugimi:

Share

Sonos predstavil zvočnika Arc Ultra in Sub 4

Sonos se še vedno pobira po katastrofalni izdaji nove aplikacije, ki je razjezila uporabnike po vsem svetu, ki so izgubili dostop do svojih naprav ali pa se srečevali s številnimi hrošči in nedelujočimi funkcijami.

Podjetje pa očitno meni, da so te težave za njimi, da je aplikacija v dobrem stanju in pripravljena za nov zvočnik. Napovedali so Arc Ultra in Sub 4. Prvi stane 999 €, drugi pa 899 €.

Arc Ultra je zmogljivejša različica prvotnega modela Arc in je prvi Sonosov izdelek z edinstveno tehnologijo pretvornikov podjetja Mayht, ki ga je Sonos prevzel leta 2022. Imenovali so jo Sound Motion in pravi, da zagotavlja bogatejši in še bolj potopljiv zvok.

Novo tehnologijo so označili kot eden pomembnejših prebojev na področju avdioinženiringa v zadnjih 100 letih. Omogoča »večjo jasnost, globino in ravnovesje«.

Arc Ultra ima skupaj štirinajst zvočnikov, tri več kot prvotni model, kar vključuje sedem visokotoncev, šest srednjetoncev in vgrajeni nizkotonec Sound Motion. Sonos trdi, da je nova zvočna letev s tem sposobna sama zagotavljati zvočno postavitev 9.1.4.

Arc Ultra naj bi zaradi posebnega sistema zagotavljal tudi jasnejše dialoge. Podpiral bo nastavitev Trueplay EQ (tudi v Androidu) in ponujal predvajanje zvoka prek povezave Bluetooth, česar prvotni zvočnik Arc ne zmore.

Tako kot pri drugih Sonos zvočnikih lahko z novo letvijo združite slušalke Sonos Ace, če si boste želeli zasebnega poslušanja. Poleg novega zvočnika so predstavili še nov nizkotonec Sub 4.

Zdaj vemo, da sta to napravi, na katere je pred nekaj meseci namignil direktor podjetja Patrick Spence in so jih takrat preložili zaradi težav z aplikacijo. V začetku oktobra je podjetje izdalo tudi zemljevid z opornimi točkami, kaj bodo naredili, da si povrnejo zaupanje svojih uporabnikov, in da se podobna situacija nikoli več ne ponovi.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
zvočniki Sonos Sonos Ace


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več