Življenjski slog
03.10.2024 09:00
Posodobljeno 12 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

To sta svetovno znani manekenki, ki ju je navdušila kamera tega telefona

Še kar prihajajo fotografije čudovitih oprav, dolgi elegantnih oblek in tistih bolj odštekanih, nekaj svetovno znanih manekenk, ljubiteljic tehnologije pa smo ujeli med navdušenjem nad priljubljeno serijo telefonov HONOR 200 Pro.
Imamo fotografije!

Beneški filmski festival, dogodek, ki privabi zvezdnike iz celega sveta, je bil letos še posebej zanimiv za vse ljubitelje mode in tehnologije. Med festivalom sta posebno pozornost pritegnili dve svetovno znani manekenki, ki sta bili opaženi s pametnim telefonom HONOR 200 Pro. HONOR 200 Pro se ponaša z vrhunskimi funkcijami, ki omogočajo zajemanje profesionalnih fotografij, saj uporablja napredne funkcije umetne inteligence, ki skrbijo za popolne portrete.

Vrhunske fotografske zmogljivosti

HONOR 200 Pro je opremljen s trojno kamero, ki vključuje portretno glavno kamero s 50 MP. Visoka ločljivost omogoča zajemanje neverjetno ostrih podrobnosti in natančnih barv, kar je ključno za ustvarjanje visokokakovostnih portretov. Poleg tega ima telefon tudi 12 MP ultraširokokotno kamero, ki je idealna za zajemanje večjih prizorov ali skupinskih fotografij, ter 50 MP kamero s telefoto objektivom, ki omogoča osupljive posnetke iz bližine. Te kamere, skupaj z napredno portretno tehnologijo umetne inteligence, omogočajo samodejno izboljšanje portretov.

Tehnologija umetne inteligence za popolne portrete: nezaželene predmete lahko preprosto odstranite iz fotografij

Ena izmed največjih prednosti telefona HONOR 200 Pro je AI Portrait Engine (mehanizem za portrete z umetno inteligenco), ki s pomočjo umetne inteligence samodejno prepoznava obrazne poteze in prilagaja svetlobo, kar zagotavlja brezhibne portrete v vsakem trenutku. Ne glede na svetlobne pogoje telefon natančno prilagodi barvne tone in osvetlitev, tako da so slike vedno videti naravne in jasne. Prav tako pa umetna inteligenca na telefonu omogoča, da lahko nezaželen predmet s pomočjo funkcije AI Eraser preprosto odstranite iz fotografije, saj ga je zelo enostavno zajeti.

Trije profesionalni portretni načini

Skupaj s slovitim pariškim portretnim Studiom Harcourt so za HONOR 200 Pro ustvarili tri posebne portretne načine: Harcourt Klasični, Harcourt Barvni in Harcourt Vibrant. Vsak od teh načinov omogoča ustvarjanje različnih stilov portretov – od nostalgičnih črno-belih do živahnih barvnih. S temi načini lahko uporabniki eksperimentirajo z različnimi slogi in ustvarijo portrete, ki resnično izstopajo.

Stella Maxwell in Rose Bertram obožujeta telefon HONOR 200 Pro

S telefonom HONOR 200 Pro sta bili na Beneškem filmskem festivalu ujeti tudi svetovno znani manekenki Stella Maxwell in Rose Bertram. Stella Maxwell, mednarodno priznana supermanekenka in nekdanji angelček Victoria’s Secret, je sodelovala z uglednimi modnimi znamkami, kot so Balmain, Versace in Chanel. Rose Bertram, belgijska manekenka, pa je zaslovela kot obraz uspešnih kampanj za znamke, kot sta L’Oréal in H&M, ter se uveljavila tudi kot model za Sports Illustrated. V Benetkah sta preizkusili umetno inteligenco na telefonu in nad enostavnostjo portretiranja ostali navdušeni!

Stella Maxwell s telefonom HONOR 200 Pro, Beneški filmski festival 2024
Rose Bertram s telefonom HONOR 200 Pro, Beneški filmski festival 2024

Dobitnik nagrade “Najboljša izbira pametnega telefona”

HONOR 200 Pro je nedavno v Londonu prejel prestižno nagrado EISA Award v kategoriji “Najboljša izbira pametnega telefona”. Nagrade EISA (ang. European Imaging and Sound Association) so med najprestižnejšimi v svetu elektronike, kar potrjuje odličnost in inovativnost telefona HONOR 200 Pro v svojem razredu. HONOR 200 Pro je z elegantnim dizajnom, ki ga je navdihnila narava, pri nas na voljo po priporočeni prodajni ceni 799 evrov. Na voljo je v dveh barvah: črni in mesečevo beli.

Za več sledite https://www.honor.com/si/.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Honor.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več