Tablični računalniki
27.09.2024 16:18

Deli z drugimi:

Share

Cenejši Lenovo Legion Go Lite ponovno v središču pozornosti

Prenosna igralna konzola Lenovo Legion Go Lite bo cenejša, a ne brez kompromisov. Ta bo namreč opremljena z manjšim, 7-palčnim zaslonom.

Na trgu prenosnih igralnih konzol postaja vse bolj pestro. Vse več vodilnih proizvajalcev se odloča za pripravo svoje različice igralne konzole. Med njimi seveda najdemo tudi podjetje Lenovo, in sicer z nadvse zanimivo prenosno igralno konzolo Legion Go. Njena maloprodajna cena na evropskem trgu namreč znaša kar 799,99 evrov, kar je za mnoge preveč.

A kot vse kaže naj bi podjetje Lenovo kmalu ponudilo v prodajo cenejšo različico prenosne igralne konzole Legion Go. Nova prenosna igralna konzola bo opremljena z oznako Legion Go Lite in naj bi bila naprodaj še pred koncem letošnjega leta. Na to kažejo tudi nedavne slike ohišje novosti, ki je precej drugačno v primerjavi z obstoječo različico. Tu gre predvsem za precej manjšo drsno ploščico ter odstranitev namenske strojne opreme za računalniško mišjo s funkcijo FPS Mode. Poleg tega naj bi imela novost na voljo precej manj gumbov za igranje priljubljenih iger.

Prenosna igralna konzola Lenovo Legion Go Lite bo za namreč opremljena z manjšim, 7-palčnim oziroma 17,8-palčnim zaslonom. Zdajšnja konzola Legion Go pa je opremljena z zaslonom z 8,8-palčno oziroma 22,4-centimetrsko diagonalo. Ta ponuja ločljivost 2.560 x 1.600 slikovnih točk in razmerje stranic 16 proti 10. Svetilnost znaša kar 500 ANSI lumnov. Frekvenca izrisovanja slik naj bi znašala 144 sličic na sekundo, kar naj bi bilo dovolj tudi za zahtevnejše igre.

Lenovo seveda ni uradno potrdilo prihod cenejše igralne konzole Lenovo Legion Go Lite. A številni poznavalci so prepričani, da se bo to zgodilo kmalu. Po vsej verjetnosti še pred koncem letošnjega leta. Upajmo le, da bo novost nemudoma na voljo tudi na evropskem trgu.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Lenovo računalniki

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18